melegim_ve_ben ZeynepUstaaa Çok sağol canım.Bizim de plasenta yaşlanmaya başlamış.Saglikli olsunlar da biz onları besleriz geldiklerinde 😍
BurcuArslan Evhanimi desenize aramızda 1 gün var benimde 18 Ekim sabah 8 30 hayırlısıyla gelsinler bebis ler sizin cinsiyet ne
Thisbe 38+6 beklemedeyiz oğlumu 🙋♀️ilk doğum da 39+4 te doğmuştu oğlum haftaya bi umut olur diye düşünüyorum. 40 a kadar doğmazsa görüşelim dedi dr
camellia Thisbe bende iki gün önce gittim kontrole banada aynısı söyledi bakalım bekliycez gelicekmi 40 a kadar bizim minikler 😁
Evhanimi BurcuArslan benim bir kızım bir oğlum var üçüncü çocuğumu bekliyorum bende rabbim sağ salim almayı nasip etsin bende bugün 36+1 günlük oldum 37 ye geçtik yani 🥰
Dilek_hatipoglu55 camellia 37. Haftanın içindeyim ama hiç doğuracak gibi bı his yok. Ne bı sancı ne.bi ağrı. 3 5 hafta daha beklicez gibi 🤣
BurcuArslan Evhanimi ne güzel Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin bende artık gelin alınca kızım oldu diye sevinirim 3 erkekten sonra bidaha çocuk kaldıramam 🤣