camellia gün sayıyoruz artık bakalım ne zaman gelecek miniklerimiz 37+4 üz bu iki hafta içinde doğmazsa 40 olacak siz neler yapıyosunuz 😊
BurcuArslan camellia hayırlısıyla dogsunlar bakalım bende 36 haftaligim 17 gün sonra planlı sezeryan olacağım
eliffkrts camellia 15 gün kaldıııı 38 haftalığız bende de heyecan çok ne zaman gelir şöyle mi böyle mi derken bekliyorum bakalım, bu hafta sonunu da atlatayım 39a doğru geleyim diye dua ediyorum anne karnında 1 gün 1 gündür dedi doktor 🤭
camellia arzubldk yaa 😄 bebekler son dakikadada dönebiliyormuş doktorum benm bebeğim dönmeden önce dönmesi doğumda lazım bize acelesi yok demişti sağlıkla alın kucağınıza inşallah
camellia N-h-e123 bende dün gittim doktora bu iki hafta içinde doğmazsa yine gel dedi suyun gelirse kanaman olursa ağrın olursa vs acile geliyosun diye anlattı bende daha çok heyecanlandım 😁
Sibel87 camellia 11 ekimde sezeryan doğumum olacak inşallah 🙏 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
elifkrsbn camellia aaa valla hiç erken gelmedi hala bekleniyor ama biz cinsiyetini öğrenmek içinde baya süründük 😅