Bahargzydn Kızlar 30+ 0 dayım 4 kilo aldım bebeğim özellikle akşamları aşırı hareketli ama çok şükür bi ağrım yok🧿💙 sizler nasılsınız hazırlık yapıyormusunuz nasıl geçiyor bu haftalar 💚🍀
Yagmur00 Bahargzydn 5 kılo almıstık bız bu ay tartılmadım canım ara ara kasık agırısı oluyor bende canım cok sukur suan sıkıntımız yok daha alısversıse baslamdım ben bıde doktor dedi mı normal yada sezaryan canım
prensannesi1903 Bahargzydn 30+1 5 kg aldim bende sukur bi sıkıntım yok alisverisinde yarisi tamamlandi gibi
Kumru_ Bahargzydn 29+4üz bizde. Mide yanması kemik ağrıları var bu aralar. Bir de bebiş ters duruyor kafası kaburgamin altında o biraz zorluyor. Onun haricinde iyi gibiyiz. Bende yaklaşık beş kilo aldım. Bebek 28.haftada 1200grdi şuan bilmiyorum🤗
-Arya- Kumru_ Benimde bebeğim ters 29+6dayım🙄 umarım döner bu ay yoksa zor oluyormuş dönmesi mecbur sezaryen olurum. Kafası tam sağda, sağ tarafım şiş sol tarafım boş çok garip 😂
Kumru_ -Arya- Benim de kafa sol kaburgamin altında eğilip iş yapamıyorum bişey olcak diye 😂İnşallah donerler canım ya ben normal doğuma çok adapte oldum. İlki de normaldi de bakalım artık 🤷
Sirince-anne34 Kumru_ kafanın nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz benimki de çok hareketli bir bebek ama hiç anlamıyorum neresini oynatıyor kafası ayağı nerde 😄😄
Sirince-anne34 Bahargzydn bizde bu gece 30 haftalık oluyoruz 15 kilo aldım ben, hazırlıklar bitti bebiş bekliyorum artık
ikiprensesannesii Bahargzydn 30+1 bende 4 kilo aldm sadece 😂 kizım sagolsun 7 24 harekette sureklikedi gbi tirmaliyo resmen 😂😂 bu ara yatrken donemiyorm karnim aciyo bazen de kasıklara kramp griyo yalanci sancilarim var belim falan agriyo 🤦♀️ sona yaklasiyoruz yavs yavs ♥️🙏
Kumru_ Sirince-anne34 Kaburgamin altında büyük bir sertlik var kafadan başka bişey olamaz 😂Zaten bebeğim ters başı yukardaymiş gerçekten de