Kubra0603 Kızlar randevu almak için aradım. Ultrasonu perinatoloji uzmanı değlde radyoloji uzmanı çekiyormuş. Bilgim yok farkeder mi ?
Defne74 Kubra0603 farketmiyoki bizde ona gitmiştik eşimle drun güzel ilgilenmesi herşeye ince detay vermesi daha iyidir benim fikrim
Civcivim000 Kubra0603 instagramda takip ettiğim bir doktor var kendisi ısrarla perinatolog görmeli diyor sebebini farkını bilmiyorum ama söylemiş olayım denk geldiği için. Radyologa baktıranlara bile yine de perinatolog görsün imkan varsa diyor.
Caglaluna Kubra0603 canım ben de radyoloğa gidecektim çünkü hastanemde radyolog yapıyordu detaylı ultrasonu. doktorum perinatoloji yapsın detaylını dedi. Normalde özelde muayeneye gidiyorum bana devlette perinatolojiden al dedi randevunu 🌸
melekylmzr Bu hafta radyoloji yaptı bi yerde az bi sıkıntı gördü sonra doktorum perinatoloğa yönlendirdi oda tekrar baktı
DemetF Kubra0603 fark ediyor fark etmeseydi bana doktorum uzman perinatologa git demezdi kendi hastanesinde radyoloji var ona yonlendirmedi.perinatog cocuk ve riskli gebelerle ilgilenir alani o dur