Dilankorkmaz Merhaba, bugun fatma ana eli otu aldım, hiç sancım ve acıklıgım yok, suya koysam olur mu ? Sancım gelir mi doğuma gider miyim bilgi verin lütfen.. bu arada 36+4 haftalığız
Melikeb19 Dilankorkmaz sancı gelince konuluyor öyle açılmaya yardımcı oluyor diye duymuştum ama tam da bilgim olan birşey değil bu arada Doğum için erken bir hafta değil mi
KemalFatosPolat Dilankorkmaz ee canım daha zamanın warmış niye erken doğsun istiyosun ki bi risk mi war🤗
esoeso Dilankorkmaz oldu 3te yatısım yapıldı sabah 6da dogm yaptm dogmdn snra sudn ckardk dıkıslerm cok olmasna ragmn 4. gn ayaga kalktm
Dilankorkmaz Melikeb19 cok yoruldum, taşıyamıyorum artık, gelsin istiyorum zaten bu haftadan sonra tum gelişimi tamam olmuş oluyor erken degıl,.
Melikeb19 Dilankorkmaz ay öyle deme annesi ya ne kadar durursa kardır bende aynı durumdayım İnan ama doğumu başlatmak için kendin şimdiden bişeyler yapma bence ☺️
Ozgun Dilankorkmaz iyi de ciğerleri falan 38de tam gelişimine ulaşıyormuş 36 yeterli bir haftaysa hamilelik neden 40 haftadan oluşuyor?