58ee Damlakrdg ultrasyon diye biliyorum bende de 2 gün geriden geliyor ultrasyon sonradan dengeliyor gününü diye duydum ama bilmiyorum tabi
Zehra9616 Damlakrdg her seferinde farkli cikanlarda var sen son adet tarihine gore hesapla kendi hesabini unutma
Blossom00 Damlakrdg Bende yarın kontrole gidicem ultrasonda dediğin haftadayım nasıldı bebek canım büyümüş mü belli oluyor mu🙈
Denizyildizii Damlakrdg ultrasonda farklılık olabiliyor. O gelişimine göre söylüyor siz adet tarihinden hesaplayın doğum adet tarihine göre oluyor
Blossom00 Denizyildizii canım benimde son adete göre 10 haftalık ama ultrasonda 9 hafta 1 hafta geç döllenme olduğu için yinede son adetimi mi baz almam lazım
Blossom00 Damlakrdg Maşallah bende sabırsızlanıyorum görmek için bebek görüntüsünü az da olsa almış oluyor dimi🧿🥰
sarebebeginannesi Damlakrdg doktor normalde adet gününe göre hesaplar. Tabi ultrasonlarda farklilik olabilir. Yada bebisin cok iyi gelisiyor demekki ki 2 gün ilerden gidiyor ☺️
Hycnlanne_0903 Damlakrdg canım ultrasonda farklı çıkabilir 😊son adet tarihine göre hesapla, bazen ileri ve geriden gelebiliyor benim ki 20. Haftaya kadar hep adet tarihimle uyumluydu 20. Haftadan sonra 2 hafra öne geçti😊 adet tarihine göre doğum yapacağım