Minikkuzular
18+3uz kızımla yarın kontrolümüz var, 12+2de ikili tarama için gittik ailemizde yanımızdaydı cinsiyeti görürsek birlikte gorururz dedik çok hareketliydi minik ve babamız gibi uzun boylu gidiyordu göstermedi kendini bacak arasında çıkıntı vardı bu erkek ve kızda oluyormus , 10 gün sonra sonuç almaya gittik 30 ağustos vs derken 1 2 gün daha ekledik 1eylul 14+4te sonuçlarımizi aldık ilk bakarken göstermedi kendini hareketliydi doktorumuz yarim saat sonra yeniden bakalim gormeden gondermeyelim dedik yeniden baktık ve kizimizi gördük doktorumuz görmüş ilkte emin olmadan söylemek istememiş , akşamı da ailelerimize supriz yaptık biz cinsiyeti doktorumuz da öğrendik akşam da ailelerimiz öğrendi 15+2 de tatile ciktik alışverişlere başladık yavaş yavaş, bende isimli kapı susu ve isimli emzik ucunu, battaniyesini yaptım, anne kız bandimizi terliklerimi tacimi süsledim, ani küplerini yaptım şimdi eşim ay ay hafya hafta çekiyor sonra kızımi çekicem doğunca 😊 hediyelik suslerini başladım.yavas yavaş yapmaya 😊