2Prensinannesi31 poyrazinannesi3547 32+4 haftalık soonnn 52 bu aralar ameliyet için gün almaya başlıycaz bakalım sona yaklaştık çok şükür ❤❤
poyrazinannesi3547 2Prensinannesi31 MaşAllah az kalmış Sağlıkla gelsin inşallah sezaryen olcak degilmi valla benimki daha belli değil normaldende korkuyorum bilmiyorum şuan doğumu düşünüp stres yapmakra istemiyorum
Zehra9616 poyrazinannesi3547 aminnn insallah hayirli saglikli gelsin hepsi ilkinde bilmemistimde bunda sayiyorum resmen😂
poyrazinannesi3547 Zehra9616 sayılı gün çabuk geçer Allahın izniyle ya 🤲🏻😍sonu mutluluk olsun yeterki bekleriz
Adalina09 poyrazinannesi3547 inşallah canım tek sorunum.nasil emzirecem emzire bilecemmi çok stres yapıyorum
poyrazinannesi3547 Adalina09 Allahın izniyle emzirirsin canım olumlu düşün zaten hastanede de öğretiyorlar ve youtubede güzel videolar var olmadı ordan bakarız illaki ögreniriz kimse anasının karnında ögrenmiyor
Prens1prenses2 poyrazinannesi3547 amin inşallah canm allah hepimize sağlıklı bi şekilde. Kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
2Prensinannesi31 poyrazinannesi3547 cnm benim ilk dogum sezeryan oldu onun için buda sezeryan olcak İnşallah korkma cnm rabbim hakkında hayırlısyı neyse onu nasip etsin 🤲🤲
poyrazinannesi3547 Burcu388 MaşAllah az kalmış Sağlıkla gelsin inşallah son zamanlarda vakit geçmez diyolar
11mom2 poyrazinannesi3547 isimde günde aynıyız bnmde poyraz oluxaknismi Allah izin verrse son adet tarihiniz nedr acaba
poyrazinannesi3547 11mom2 Ayy ne güzel benim 3 nisandı son adet tarihim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi😍🤲🏻
Syda01 poyrazinannesi3547 biz de safak 97 cok şükür sag kaburgam batmaya basladi hafiften bel agrisi da var benim de oğlusum olacak Allah’ın izniyle insallah 💙😍