poyrazinannesi3547 Kiscimn insan zaman hemen geçsin istiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
poyrazinannesi3547 Gulsumelif olsun Allahın izniyle zaman geçer hızlıca sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde inşallah
poyrazinannesi3547 Hatice_esila Öyle valla banada çok geçmiyor inşallah hayırlısıyla dogsunlarda beklicez ne yapalm
Dilose poyrazinannesi3547 valla geçmiyor ya amin inşallah 🙏 birde yaramaz Bi oğlum var onunla ilgilenmeme rağmen zaman geçmiyor sanki
poyrazinannesi3547 Dilose Valla canım benimde işim yok hep yatıyorum hep evdeym oyalancak bi şeyler bulmaya çalışıyorum ama yok tüm gün boş geçiyor
poyrazinannesi3547 Dilose bilmiyorum canım ya yani örgü falan pek anlamıyorum ama hediyelik ürünler kapı süsü gibi ürünleri kendim yapıcam o iş üzerine çalıştım ama erken diye yapmıyorum brde dağıtmalık ne yapsak karar veremedim çok erken dimi şuan 26 haftalık olduk
Dilose poyrazinannesi3547 yavaş yavaş yap canım bence erken değil insan gittikçe daha da ağırlaşıyor bir şey yapamıyor