seydaomer 1-1buçuk ay önce korona geçirdim şuan 33 haftalık hamileyim ama burun tıkanıklığım hiç geçmiyor sabah akşam burun damlası sıkıyorum onunla bile nefes almak çok zor ağızdan da almak yeterli gelmiyo sürekli bir nefes darlığı. Yaşayan var mı bu durumu?
Bebegim0102 seydaomer bende öyleyim ya gerçekten burnum sürekli tıkanık korona olduktan sonra nefes alamıyorum agzım acık almazsam yatamıyorum
Meryemce92 seydaomer Benim karantinam biteli 5 gün oluyor. Burnum tıkalı gece ağzım açık uyuyorum sesim sanki gripmişim gibi çıkıyor. Çok sinir bozucu 🤦♀️
DerinMavii seydaomer canim bende geçen sene kovid olmuştum sonra kulağımda işitme olarak bisey kalmıştı burun tıkanıklığı hamilelikte de oluyor bende yaşadım ama
Elifiye seydaomer son aylar zaten hamilelikte burun tıkanıklığı normal canım bende şu anda 37 haftalık hamileyim burnum genzim tıkalı bebek viksi oluyor burnuma ve boğazıma sürüyorum biraz rahatlatıyor
seydaomer Bu arada erken doğum riskim olduğunu öğrendim 2 gün önce. Bunu koronaya bağlıyorum ben lütfen çok dikkatli olun aşılarınızı da olmanızı tavsiye ederim ben çok pişmanım 🙏
Adaaa16 @seydaomer ya aynı ben gerçekten delircem artık🤦🏻♀️ Benim de 1.5 ay olcak covid geçireli her gün gece gündüz burun tıkanıklığı 😞
seydaomer Adaaa16 Doktoruma söyledim 3 ay devam edebilir bu dedi ama hamileyken olması çok zor gerçekten 😔
seydaomer Bebegim0102 Burun fısfısı olmasa kafayı yerim gerçekten çok can sıkıcı ya inşallah geçer en kısa zamanda bu durumumuz
seydaomer Bebegim0102 Sebebi belli değil ama bebek doğum kanalına erken girmiş rahime baskı yapıyor doktorum koronadan olur demedi ama ben ondan olduğunu dusunuyorum şahsi fikrim
merveayaz Bende ayni durumdayim ama korona gecen sene gecrmistim sanirim birazda hamilelikten kaynakli burun tikanikligi
seydaomer merveayaz Evet hamilelikte zaten burun kanalları şişiyormuş bizim birde korona eklenince iki kat rahatsızlık vermeye başladı 😔
DerinMavii Byznr281115 ara sıra ağrım oluyor ve işitme olarak azalma oldu boğazıma çok vurdu benim ciğere inmedi ama kulagimada vurdu bogazdan eskisi gibi duyamıyorum doğru düzgün olabilirmiş böyle şeyler normalmis
Byznr281115 DerinMavii ya gecmis olsun bende agır gecirdim hastanede yattım duymada azalma vardı bende de KBB uzmanı geldi kontrol etti sıkıntı gormedi karantina sonrası gelin isitme testi yapalım dedi sonra bnm duyma sıkıntım gecti ama ara ara agıruyır kulagım