Kızlar hoop diye uygulamadan uzaklaştım çünkü doğum hazırlıkları yapacaktım son günlerdi malum bilen bilir kocacımda gelecekti 😂😂 herneyse evet bende doğurdum sonunda burda herkese pozitif enerji vermeye çalıştım tabi linçlerimde oldu 😂😂 malesef negatif bir doğum hikayem var en baştan söylüyorum baya uzun olabilir 😂 güzellerim uğrayıp gidiyorum ben döneceğim aranıza @Deletedmom23234 @Akrepbebek @Deletedmom93428 Gülasel kız bulamadım seni 😂😂
Doğumuma gelirsek güzelce sabah hastaneye geldim tam hazırlık tabi bende bir enerjii Allahhhh ama gel geleki doğuma almıyorlar zaten stresliyim benden önce acil sezeryan gelmiş o yüzden alınamadım neyse aniden hadi gidiyoruz falan hazırlandım gidiyorum dediler ne istiyorsun spinal istiyorum tamam hocamla karşılaştık enerji verdi ben iyice yükseldim spinale hemşirenin dediğine uyarsanız zerre canınınz acimiyor hissetmedim bile n uzandım sonra sonda falan takildi tabi gülüyoruz eyleniyoruz şakalae falan meğer kesmeye başlamışlar ama bende bir bulantı bir bulantı diyorum kusacam saolsun bir hemşire mükemmel biri kus ben bez koydum dedi elini uzattı elime kus gel tek rahatla dedi derken bir iki damla çıktı sonra rahatladım sürekli dua ettim salavat çektim burda ve dışarda bebeği olmayanlara dua ettim telefonumu vermiştim çekin diye onlarda karını kesilişi çıkısı her anını çekmişler saolsunlar 😂😂 hiç hissetmedim baskı hissediyorsunuz o kadar gerisi yok gerken ıhhh sesi duydum doktorum dedi bizimkiz gene yapmış yapacağını dönmüş dedi ayakları karşıladı beni dedi güldük azıcık ağladı yanagıma koydular kokladım çok güzeldi derken yanımda görebilecegim yerde giydiruorlae banyo yapacaktı yaptırmadılar solunumda sıkıntı var dediler ağlamaya başladım ben kendimi unuttum sürekli öksüüruor kusuyor su yutmuş ciğerine gitmiş megerse kuşumun ağlayınca doktorum dedi ya bana baksana ben panik yaptımmı hiç ciddi bişi olsa böyle dururmuyum dedi korkma ya dedi sonra amliyat bitene kadar anne yanında kalsın dedi saolsun sonra götürdüler kuzumu benide dikişimi bitirp odama çıkardılar ama bebeğimi getirmediler canımdan can gitti titriyordum asıl olay buralarda başladı zaten sadece bir kez koklayıp öptüm sonra yok odaya geldim herkes bakıyor bebek yok ben aglıyorum titriyorum 1 saate gelir dediler 1-3-5 saat oldu yok vermiyorlar yavrumu bana göstermiyorlar bile ben hemen amliyettan 4 saat sonra kalktım zaten çıktıktan 1-2 saat sonra uyuşmam geçti çok çabuk atlatırım ben narkozu biliyordum kalktım sürekli yürüdüm odayı her adımını attım yatmadım oturmadım tualete kendim gittim yapmam lazımdı dediler kızınızı veremiyoruz yoğunbakımda yatacak o an yıkıldım kanım çekildi sankı işt aşşa inip görebilirsiniz ağrı sızı umursamadım indim kızımı görmem lazımdı çok güzedli uyuyordu masum meleğim ama çok hızlı nefes alıyordu ve beslenemiyordu damardan serumla besliyorlardı mecburen 5 dakika sonra çıkarttılar zaten kuvezdeydi dokunamadım bile o gece sadece oturdum ağlayamıyorum sütüm gidecek diye zaten çok gelmiyordu ertesi gün beni taburcu ettiler gitmek istemedim mecbur kaldım evdede bir evaldım daha beni bekliyordu canımın yarısını koydum gittim eve o gece zehir gibiydi ilaçların etkisi geçti aklım melğimde şiddetli kas omuz agrısı nefes alamıyordum hareket edemiyordum uyumak bana acı veriyordu ama mecburdum güçlenmem lazımdı eşim hep destek oldu bebek gibi yikadı besledi saoslın benı sabah oldu kzıımı görmeye hastaneye geldim alacagım sandım dediler Enfeksyon şüphesi var veremeyiz elim kolum bomboş cam arkasından baka baka eve geldim 3. Gün oldu kızımı tekrar görmeye geldim o da epi topu 15 dk cam arkasından çok saçma yoğun bakımda ne bebekler var 28 haftalık bile ona bakarak şükür ediyorum hepsine dua ediyorum ama canı yanıyor insanin neyse geldik doktor dedi yarın belki hastanede anne bebek uyumu yapabilirz Enfeksyon yok dedi bana dünya cennet oldu sizi arayacagız dedi o gazla çıktık kimlik falan herşeyi hallettik akşama kadar kocam gezdirdi beni sanki ameliyattan çıkmamış gibiydim eve geldik hemen uyuyum hemen sabah olsun dedim gelemyen sütüm o gece geldi süt bile sağdım kızıma sürekli sabah aradılar gelin dediler hemen çıktım geldim hastaneye verdiler meleğimi kucagıma kokladım odaya aldılar dün işte emmedi beni az geliyor diye çirkin kız nolacak 😂😂❤️ Sağıp verdim mama almamaya çalıştım ama malesef yetmemiş sütüm sararmaya başladı kuzum bu gün baktılar bir gün daha böyle yanyana durabilirsiniz belkü dedi doktor birsürü şey dedi anlayamadım ben tabi zorla emzirmeye sağıp vermeye çalışıyorum birde beynınde kırst gözükmüş kızımın doktor rahat konuştu hepimizfe olan birşey dedi büyümez çoğunlukla böyle yılda iki yılda bir takip edilir korkma dedi ama gel gör ki içim pır pır dedim alacakmısınız gene kızımı benden hayır dediler yanında bu gecede tutabilrz belki o sitresle farketmeden yapiştirma dıkışım açıldı sızıntı kanamam var dikkat et büyürse dikiş atacaz dediler ama umrumda değil kızım iyi olsunda şuan kucagımda teyzeleri bı çirkin bana neler çektirdi zaten ana karnında belliydi kuduruk kızım 😂😂 zerre halim yok ama bir kokusu herşeye yetiyor çok şükür ❤️❤️ Bol bol bizede dua edin evimize geçebilelim kızımı benden almasınlar☹️🥺🥺 varsa sormak istediğiniz birşey girdikçe yazarım sonrası 15-20 gün daha yokum ❤️