DeryaYlmz Busenr Ben Sedat Umur’a gidiyorum 😊 memnunum gayet ilgili ve iyi bir doktor tavsiye ederim 😊
hakanebru_ Hayalllllll ilk gebelikte günay duman a gittim ikincisinde sinan zorsu ya gidiyorum bende randevu bulamadım hiç günay dumana yoksa devam ederdim ona
Busenr Hayalllllll sinan zorsu yu çok duydum ama sıra bulamadım ona o yüzden sedat umuru tercih ettim bakalım hayırlısı olsn 🙏
Hayalllllll hakanebru_ sabah erken giderseniz sıra veriyorlar Sinan beyde ilgli ama ya kötü degl ben memnunum üç doğumu onda yaptım bu dört inşallah 🥰 iyi biri kendisi
hakanebru_ Hayalllllll iyi o da giden çok tanıdığım var memnunum bundan da gebeliklerim yakın olduğu için birbirine aynı doktora devam etmek istemiştim ama randevular sıkıntı oldu, son haftalarda randevu veriyorlar diye biliyorum sabah erkenden gidildiğinde de
hakanebru_ Hayalllllll ben hayırlısıyla o günlere geleyim de inşallah 😄 oğlum 8 aylık gebeliğim 24 haftalık bakalım 🤲🏻🥰 hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Hayalllllll hakanebru_ inşallah cnm benim dördüncü bu çocuk 😂 iki kız bir oğlum var karnımdaki cinsiyette kız 🥰
DeryaYlmz Busenr hele ben 🤦🏻♀️ Zaman geçmek bilmiyor hareketi de henüz etmediğimden ne zaman hissedecem beklentisi var 😍
hakanebru_ Busenr bugün günay dumanla sinan zorsuya epey bi randevu açılmıştı takip etseydin canım keşke
hakanebru_ Hayalllllll maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🤲🏻 Sorması ayıp kaç yaşındasınız 🤭