Annebebek000 Bir haftadir nezle grip gibi biseyim usuttugumu cok iyi biliyorum 3 gundur koku tat alamiyorum burnum tikali covidde olabilirim bilmiyorum sizce koku tat kacinci gun geri geliyor ?
Fulyaaa1 Annebebek000 covid olabilirsiniz dediğiniz gibi bende üşüttügümden emindim ama öyle değilmiş belirti olarak 14. Karantina olarak 11. Günüm hala yok ama tamamen yok degil
Mom6272 Annebebek000 eşim 2 ay önce covid oldu hala gelmedi. 4-6 aya kadar uzayabiliyormuş. geçmiş olsun
Dilekcnkn Annebebek000 6 günde yavaş yavaş geldi allahım ne kadar kötü bir durumdu ya 🤦♀️ Bende şimdi nezle olmuşum korkuyorum valla bir daha olurum diye
adrmz54 Annebebek000 Covid geçirdim tat koku kaybı yaşadım ve tat koku gittikten 20 gün sonra geldi ama eskisi gibi keskin değil tabiki zamanla düzelir inşallah bakalim
Annebebek000 Dilekcnkn sizin ki yine erken gelmis 10 aydir koku tat alamayan insanlar varmis ya cok korkuyorum gelmeyrcek doye
Dilekcnkn Annebebek000 Kekik falan kokluyordum bende burun spreyide sıktım zaten ben geçirmişim ama farkında değildim üstümdeki rahatsızlık bitti turp gibiydim ama tat ve koku alamamak beni mahfetti ya ev yansa koku alamazdım 🤦♀️
Annebebek000 Dilekcnkn dediklerinizi bende yapacam cok tesekkur ederim saolun insaAllah benimki de kisa surede yerine gelirr 4 6 10 ay koku almayan insanlar bile olabiliuormus gercekden zor bir durum
Annebebek000 adrmz54 tat koku gelsin diye doktora gidip ilac tedavisi falan olmadiniz demi Tadavisi var mi onu da bilmiyorum ama
adrmz54 Annebebek000 hayır olmadım zaten bı tedavisi var mı açıkçası araştırmadım kendiliğinden gelmesini bekledim 😊