Dmteyll Kızlar nasipse mart sonu nisan başı gibi doğum yapıcam bugun yavaştan alisverise baslamak istiyorum ama ne alicagim hakkinda bir fikrim yok yardimci olurmusunuz bana. Yani yaz bebeği olucak ama illaki uzun kollu tulumlarla geciririz diye dusunuyorum siz neler aliyosunuz
Simgeyuca Dmteyll bende nisan 13 görünüyor nasip olursa daha hiçbirşey almadım daha çok erken diye düşünüyorum ve cinsiyeti de belli değil
Dmteyll Simgeyuca Bizim cinsiyetimiz belli ya ben sanirim o yuzden duramiyorum heyecandan illaki biseyler almak istiyor insan 🤗
Baharistan Nisan 20 gözüküyor doğum bencede çok erken degıl mi almak için ama heyecandan insan duramıyor anlıyorum sizi😊Benm bulantılardan yataktan kalkmaya halim yok
Dmteyll Baharistan ay sizindemi devam ediyor bulantilar ya nasil baş ediyosunuz ilaçlar elma falan hic etki etmiyor artik bana
Baharistan Doktor prilam verdi akşam yatmadan önce içiyorum ama sanki faydası yok hiç hep bulantım oluyor ama kusmuyorum bişeyde yıyemıorm 😊
caganin_annesi 24 nisan, bebeğimin cinsiyetini dahi bilmiyorum ama indirimde unisex tulumlar aldım 😂 herkeste saçma buldu ama ben aceleci biriyim ve sabredemiyorum her şey hemen olsun istiyorum 💕
Dmteyll caganin_annesi herkesin fikri kendine canım ☺️ biz öğrenir öğrenmez o hafta 1 2 tulum almistik heyecandan. Bende hiç sabirli biri değilimdir