Papatyamevsimi-89 Aile hekimliğindeki hemşirem tahlil yapmasa kendi doktorum hic istemiyor ,sizinkiler de mi öyle?Kan seviyem düşmüş, ts4 düşmüş, üre düşmüş haberim yok
Denizyildizii Papatyamevsimi-89 kaç haftalıksın. Ben ilk öğrendiğimde tahlil verdim. Birde 25. Haftada kendim idrar tahlili istedim enfeksiyon şüphem vardi doktor tam kan tahlilide yapilsin dedi o kadar. Şuan 35. Haftadayim
Hilal-95 Papatyamevsimi-89 4. Haftamdan beri kendım sürekli gidip yaptırıyorum sonra kadın doğuma gidip gösteriyorum muayene sorasında sürekli 32 oldum hep böleydi
yamacinannesii Papatyamevsimi-89 Benim doktorum her ay muhakkak rutin kan idrar alıyo ben istersen extra idrar vs baktığı da oluyo tabi
Papatyamevsimi-89 Denizyildizii 27+5 oldum şuan ve hiç istemiyor aile.hekimligine bu 2.kez yaptırisim..16.hafta yaptı bir de dün yaptı.. Oradaki hemsire demese haberim yok yani
Papatyamevsimi-89 Hilal-95 ben 27+5 oldum ve bu zamana kadar 2 kez yaptırdım doktor da istemiyor yani aile.hekimligi hemşiresi demese haberim.yok ilk gebeligim
Hilal-95 Papatyamevsimi-89 bnmde ilk gebeliğim kuzum ama bende tsh yüksek çıkınca korkudan her ay veriyorum dahılıyeye idrarıda sağlık ocağında veriyorum kendı kendıme takıp ediyorum yanı anlıcan sende bırakma onlara kendın takıbını yap doktoruna götür 27 snra idrar önemli tansıyon için felan
ogrencianne35 Papatyamevsimi-89 doğuma yakın istedi kan tahlili bi de 7 haftalıkken kan ve idrar tahlili yapilmisti
Busra2013 Papatyamevsimi-89 benımde kanım cok dusuk🥺serum vuruyorum zatem her kontrole gıttıgmde ıdrar alıyorlar bıde tamsıyon olcuyorlar
Busra2013 Papatyamevsimi-89 bılmıyorum😂ama cok dusuk dedı doktor hap verdı hap bende yan etkı yaptı kaldıramadım serum vurdum
evetbenavukatiyim Papatyamevsimi-89 Her ay kendim gidip hastenede kan idrar veriyorum doktoruma kalsaydık sadece iki kez istedi 😂
Pinar17 Papatyamevsimi-89 benim tsh yüksek çıkınca endokrine yönlendirdi her ay orda tam tetkikli kan ve idrar ver dedi bana da söylersin dedi. Randevumdan 1 gün önce tahlil yaptırıyorum doktorum bakıyor sonra. Her gittiğimde ben unutsam da o diyor tsh baktırdın mi falan diye. Soruyor yani Allah razı olsun 😀🤭
Vera18 Papatyamevsimi-89 her gittiğimde idrar istiyor kanı da düzenli olarak sağlık ocagı istiyor bazı zamanlar doktor da istedi son 15 artık bişey istemesinler 😂
Sedacannn Papatyamevsimi-89 doktorum tahlilleri devlete yapıp gel der hep kendi yerinde çok tutacağını bildiği için aile hekimin takibini ihmal etme der sonuçları kontrol eder siz yaptırın ihmal etmeyin
istanbullugelin34 Papatyamevsimi-89 ben devlet hastanesine gidiyorum ayda bir istiyo nerdeyse saglık ocagina fırsat kalmıyo hastaneden
camellia Papatyamevsimi-89 hamileliğin başlarında sürekli testler vs olduğu için aksi bi durum olmadıkça istemiyor her doktor ama aile hekimliğine sürekli gidiyordum ben aşı zamanı felan zaten ayda bir felan bi tahlil yaptırmamız gerektiğini söylüyodu aile hekimim kontrol açısından kendin takip et birazda bi rahatsızlığın olursa git tahlil felan ver
Civcivim000 Papatyamevsimi-89 özeldeki doktorum ilk başta istedi bir daha istemedi. Devlette gittiğim doktor her kontrole gittiğimde düzenli istiyordu. 2 hafta önce vermiştim demiştim ilk seferde unutup istedi sandım ama her geldiğinde vereceksin takipte olalım demişti. Kendisinden çok memnun olduğum için doğuma kadar devlette devam etmeye karar vermiştim ama kendisi hastane değiştirdi maalesef 🙄