Alim Merhaba hamis anneler ilk gebeligim 37 haftalığım dünden beri nezleyim burun akıntısı her yerde ağrı eczaneyi aradık ne tür ilaç ağrı kesici önerebilirsiniz diye hamileyim son 2 haftam felan dedim parol verebiliriz başka bisey olmaz dedi 1 tane içtim ağrılarım kesilsin diye sizce bebeğe bi zararı olur mu ?
Edabrkikra Alim olmaz brnde cok.ictim serum bile taktirdgim gunler oldu hamilelere parolu veriyolar zaten bende 37 haftaligim iki gun once bas agrisi icin ictim
HalimeElifYilmazKurt Ben böbrek taşı döküyorum baş ağrısına şükret :) parol etki etmiyo bana iğne yapıyolar 30 haftalığım
Sumeyra_Bal Minoset vermişlerdi hastanede sürekli bana sordugumda bütün gebelere verdiklerini söylediler
Haticekubraninannesi Ben diş ağrısı çekiyorum ve doktorum parol verdi ağrısı için günde üçe kadar içebilirsin dedi ama bende zorda kalmadıkça icmemeye çalışıyorum fakat diş ağrısı bir yerden sonra inanılmaz bir hal alıyor birde çürük olunca Allah hepimize kolaylık versin inşaAllah
Alim Haticekubraninannesi ben hiç diş ağrısı çekmedim evet genelde hamileler diş kaybı yasiyabiliyorlarmis demek ki her hamilede olmuyor Allah kolaylık versin