HicrHicran82 39 yasindimda 3 gun once hamile olduğumu öğrendim 10 yaşında bi kizim var…herşeyi unutmuşum zor geçmez umarim
biroglanannesii HicrHicran82 Hayırlı olsun 🙏 Benimde teyzem 40 yaşında doğurdu şu an 8 aylık bebeği var 🙏 Merak etmeyin geç değil bence sağlıkla gelsinler inşallah
gamzelihemsire HicrHicran82 hayırlı olsun annem de sizin gibiydi sürpriz oldu hepimize , evin neşesi şimdi son numara , sizin de öyle olur emin olun , zorlanırsiniz tabi ama zamanla alışırsiniz
Hilal-95 Yagmur00 bitmiyorki bilsekde🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hergün sitres içindeyim önüme gelen bebekle ilgili ne varsa almışım ne olduğunu da bılmıyorum🤭😀
Adalina09 HicrHicran82 Annem 45 yaşında doğurdu 😂😂 bişey anlatcam şimdi benim 4 sene boyunca çocuğum olmadı hastane hastane gezdim bı hastaneye gittim 65 yaşında bı kadın vardı menopoza girdim heralde adetim olmadı bide karnımda gaz sıkışması gibi bişey haraket ediyor dedi kadın doktorun yanına girdi çıktı 6 aylık hamileymisim dedi şok geçirdik ben ne yapacam bu yaştan sonra bunu diyordu valla kadının haline hem üzüldük hem şaşırdık etkisinden daha çıkamadım 😂
melekylmzr HicrHicran82 hayırlı olsun yengemde 40 da doğum yaptı stres olmayın tadını çıkarın o kadar yaşa gelmiş bakmışsınız unutmamışsınızdır eminim öyle olsa bile şimdi bizde her yerden bakıp ulaşmaya çalışıyoruz😊