Cemileur Arkadaşlar idrar kültürü yaptırdım sonucu bu şekilde yazıyor Endo besiyeri bakteri uredi Koloni sayımı 100000 cfu/ml Hiçbir şey anlamadım muyane günüme de dahaa var 17 haftalık gebeyim
Dilara0638 Cemileur bakteri üremesi olmuş enfeksiyon sebebi bu bakteri muhtemelen antibiyotik fln verecektir
uzlet Cemileur Canım Ben de idrar kültürü vermiştim ama bende bir şey çıkmamıştı üreme saptanamadı yazıyordu ama sen sonuçlarını bir an evvel doktora göstermelisin muhtemelen sana antibiyotik başlar diye düşünüyorum
Sedacannn Cemileur doktoruna göstermelisin geç kalma bol bol su iç doktora gidene kadar suya katılan tozdan verir geçer korkma
uzlet Cemileur Ben daha önce hiç antibiyotik kullanmadım hamilelikte ama Doktorlar bunu göz önünde bulundurarak ilaç veriyordur sonuçta enfeksiyon artması da çok tehlikeli bebek için bol bol su içmeye çalış ve dut kaynatıp içmelisin iyi geliyor enfeksiyona
Dilara0638 Cemileur yani bebeğe direk olarak zararı olmayabilir ama enfeksiyon da erken doğum riski vs oluyor diyorlar o yüzden dikkat etmek gerekiyor çok su iç bu süreçte en fazla suyla atabilirsin çünkü
guzyagmuru16 Cemileur hamilelikte güvenle kullanabileceğimiz antibiyotikler var, endişelenmeyin önemli olan iltihabın geçmesi. Bir an öncr doktorunuzla görüşün :)
uzlet Mucizem58 İlk seferinde istemedi sadece normal idrar tahlili vermiştim ama ikinci gidişin de bir aydır enfeksiyon kesilmediği için kendisi istedi idrar kültürü ve idrar tahlili verdi.
Vera18 Cemileur kültürde de enfeksiyon çıkmış bir an önce doktorunuza gösterin muhtemelen antibiyotik başlarsınız. Bol su için, idrarınızı tutmamaya özen gösterin, aşırı tatlı ve kafeinli yiyeceklerden kaçının. Geçmiş olsun.
Birmelekbiranne Cemileur Benim de oldu hatta ağrıdan acile gitmiştim acil doktoru test yaptı.Suya katılan tek doz antibiyotik verdi çok şükür geçti 🤲🏼 Bebeğe zararı olmuyormuş merak etme 🥰