Dmteyll Kızlar 16. Haftamıza girdik bulantılarım azaldı ama geçmedi hala kusuyorum midem kasılıyor resmen artik yemek yiyemediğim için dahada bulaniyor 2 gündür prilam kullaniyorum ama çok etki etmiyor siz nasil başa cıkıyosunuz bulantilarinizla
biroglanannesii Dmteyll Ben 19 haftalık hamileyim 3 yada 4 kere anca kusmuşumdur . O prilamı sadece mideniz bulanırken içmenizi önermem . Mideniz bulanmasa bile düzenli için . Ben öyle yapıyordum örneğin sabahtan 2 tane içiyordum hiç midem bulanmıyordu . Şimdi kullanmıyorum o hapı şükür sıkıntılı zamanları atlattım🙏
Busra2013 Dmteyll tatlim cinsiyet nedir sizin ?ilk haftadan beri bulantilar varsa normal cunki dogurans kdr kusqn kadinlar taniyorum onun icin doktordan mide bulanti hapi alabilirsiniz
KubraAydin Dmteyll 17 ye giricem hala var gece yatmadan 1 tane içiyorum ertesi günüm sorunsuz bulantısız geçiyor yoksa mahvoluyorum 😏
Busra2013 Dmteyll normalfe kizda bulanti olur erkekte olmaz diyolsr😂bnm cınsıyet henuz belı degıl 17+3 hıc bulantım olmadı ınsallahta olmx bakalım bızım cınsıyet ne 12 de erkek dedı 16 da %60 kız dedı beklıyorum artık
Dmteyll Busra2013 ay belirsizlik çok zor ya bize 12.haftadan beri erkek diyor 3 farkli doktora gittim hepsi de erkek dedi bakalim hayirlisi artik ☺️