Ruhak Kızlar henüz 8 haftalık hamileyim ve midemde aşırı derecede kazıma var sürekli açlık hissi böyle benim gibi erken dönemde miden kazınması yaşayan oldu mu normal mi çok yememeye dikkat ediyorum çünkü yesemde geçmiyor..
Esn Ruhak bende 7 haftalık hamileyim bende de oluyo aynısı öğün geçirmemeye çalışıyorum bi de midem kazandığında bi tane meyve yiyorum yatıştırıyor
Kairem Ruhak bende de hala oluyor yemek yesem bile hemen acıkıyorum kilo aldığım için kendimi tutup yemiyorum
Esn Ruhak evet malesef çok kötü bende ağız be boğaz kuruluguda çok oluyo şekerim mi var acaba diye endişeleniyorum 😟
Kairem Ruhak çok kötü gerçekten 18 haftaya yakın benim de her gün aynı şey oluyor yesem bile karnım dpymuyor
Sibello 11 haftalık hamileyim ben de de oluyor kızlar yemek saatlerinin arasına ara öğün felan katın ılık süt 🍪 kurabiye meyveli 🍏🍐🍇🍒🍌yoğurt ceviz fındık badem kavrulmamış olsun yalnız çünkü daha sağlıklı Yemekten korkmayın çünkü vücudumuz bebeği geliştirmek için enerji sarfetiyor yani kilo almamak için biryerlerde bayılıp kalmıyalım dimi
Seldaapk 7+5 teyim benimde sürekli miğdem kazınıyor ama canım hiç bir şey yemekte istemiyor içim almıyor çok tuhaf bi his bu 😂