Mira0 Güzel anneler yay burcu ve oğlak burcu bebeği olanlar nasil bebekleriniz özellikleri nelerr ? erken gelirse yay vaktinde gelirse oğlak olacak.
Saadet14 Mira0 Benimki de oglak gozukuyor vaktinde gelirse bende hic bilmiyorum bu burcu durayım burda 😅
tipikbiryayburcu Mira0 Ben yay burcuyum. Kızım da yay burcu olucak. Hatta biraz planlı bile oldu yay olsun diye 😅 Yay burcu erkeği değil de kızıını tavsiye ederim 😁😁
Yagmur00 Mira0 benim esim yay idare ediyoruz alışmaya calıstım ona simdi oglum Olcak oda yay neyi kınarsan basıma geldi ya🙄🙄🤪🤪🤪
evetbenavukatiyim Mira0 Ben çevremdeki tüm oğlaklarla anlamışımdır şimdiya kadar ama yaylarla anlaşamıyorum 😀
tipikbiryayburcu Mira0 Biraz rahatına düşkün, fazla sosyal ve gezmeyi seven, genelde hırslı olurlar. Benimde çevrem hep yay 😅 Çok yakın 2 arkadaşım, şirketteki 2 üst yöneticim, okuldan arkadaşlarım 😅😅😅
Feyzabeyoglu tipikbiryayburcu benim kızım da yay burcu olcak Eşim de yay burcu Ben de aslan burcuyum Genel olarak yayla iyi anlaşıyorum inşallah iyi olur😂
Yasasinanneolmak Yagmur00 benim annem yay, kinadim kinadim sonra evlendim eşim yay. Kinadim kinadim simdi de oğlum yay olma ihtimali yüksek şekilde geliyor 😂 olsun yay iyidir bereketli burçtur Jüpiterden ötürü, biz yine de hiçbir burcu kinamayalim 🤐😂
Sblatc Mira0 ben oğlak burcuyum. Sorumluluk sahibi, disiplinli, düzenli, duygularını belli etmez, birqz inatçı, sadık bi burç
Jdjdjdjk Sblatc benimkide oğlak olacak güzel kızım🥰 inattır oğlak ama hayata karsı dik durur hayalperest değildir otoriter bi burçtur
Yasasinanneolmak Mira0 merhaba 😊 ben astrolog olarak size çok kısa bilgi vereceğim. Güneş burcu yay veya oğlak olması tek başına hiçbir şey ifade etmiyor buna yükselen burcu ve ay burcu ve hatta doğum haritasındaki evlere hangi burç gezegenlerin denk geldiğine bakarak bir bakmak lazım. Benim de bebeğim zamanında gelirse oğlak biraz erken gelirse yay olacak. Genel olarak yay burcu eğlenceli gezmeyi seven esprili cesur yiyip içmeyi gezmeyi seven bazen patavatsız insanlar olurlar. Oglak ise mesafeli sabit fikirli herkese guvenemeyen soğuk ama bir o kadar da olgun ve disiplinli dürüsttür ama Satürn yönettiği için hep gecikme engelleme kısıtlamalar yaşarlar. Oğlak burcu olanlar bana hak verecektir 😊 (benim gönlüm yay burcundan yana ama Allah bilir tabiki ) sağlıklı olsunlar yeter 😇😇
Curcu Yasasinanneolmak benim de akreple yay burcu arasında tam sınırda sezeryan olursam akrep olacak kesin ama beklersem yay olabilir. Herkes akrep burcu için kötü şeyler söylüyor ama ben hayatım boyunca hep akreplerle yakınlık kurdum garip şekilde. Ben yükseleni oğlak olan koç burcuyum sizce akrep mi yoksa yay bir çocukla mı daha iyi ilişki kurabilirim?
Xxxseliiiin Yasasinanneolmak doğru ben yay Burcuyum ama yükselenim akrep çoğu yaydan daha baskın akrep ama seviyorum burcumu yayı da akrebi de 😂
Yagmur00 Yasasinanneolmak, 🤪🤪🤪artık kimseyi kınamak degıl guzel cırkın ıyı bile demiyorum hayırlısı diyorum ne olursa olsun iyi burclaar ama bize uymuyor
Hayallerim95 Mira0 Yay erkeği çok özgürlüğüne düşkün planlı İstediğini elde edemeyince sürat yapan huysuz bu çok zor biri ben bile eşimle zaman zaman Takışıyorum inşallah çocuğum. Yay olmaz dedim Allah’tan olmayacakAma yay erkeği zor😅
Defnemmmmmm Mira0 kızımda kocamda oğlak gece gündüz uykuyu çok severler sakindirler paso uyurlar tavsiye ederim🤣
Aybuss Benim erkek kardeşim yay burcu… Gezmeyi tozmayı çok sever… Para harcamak hobisi 🤣 çok iyi bir eş hayırlı bir koca… Bence yay burcu…
2erkekannesiii Mira0 oğlum yay burcu inat meraklı rahatına düşkün sürekli dışarı çıkmak isteyen çok sosyal bir çocuk hiç tavsiye etmem 😃 erkek kardeşim de yay burcu gezip tozar yer içer ona çekmiş 1 tane dayısı olunca 🤭
ikiprensesannesii Mira0 ben yay burcuyum kizim yay burcu bir yay burcu kizcem daha geliyor 😂😂 surekli mutlu mizmiz olmayan bir kizim var cok sukur beni zorlayan bir bebek olmadi hic bi zaman surekli guler yuzlu 😂😂 ama keyfine cok duskun istedgini yapar birde cok harektli hic yorulmuyor 😂😂