dilaraakbulut ipekk35 ben gecen senne spinal sezeryan imperial oldum 2900 tl vermistim dun neten baktim spinal 3300 olmus bugun hastaneyi arayip sorucam bidaha
sedanursahin ipekk35 İmperial Özel Hastanesi Normal Doğum 2500 Epidural Normal Doğum 2900 Sezeryan 2800 Epidural Sezeryan 3300
BusraUras ipekk35 ben 7temmuzda Medicalpark Karadeniz Hastanesinde epidural normal doğum yaptım 3400tl ödedik özel indirim sigorta ile. İndirimsiz gali 4000tl idi.
Lila_- sedanursahin Yanlış bilgilendirme yapmayalım İnternette yazan fiyatın doğrulugu yoktur epidural sezeryan 5 ay önce 4.500 Tlydi orda çalışan yakınımızdan öğrenmiştik
dilaraakbulut minigim34 evet guncel fiyalar interneten ama 6 ay da bi zam geliyormus inşallah ucretler boyledir
sedanursahin dilaraakbulut ben hangi birine inanıyım herkes farklı fiyat veriyor ben fiyat almadım henuz arkadasım 1 ay once dogum yapti fiyatlar bu sekilde dedi
dilaraakbulut Lila_- simdi aradim genel 3000dedi 4500 imkansiz cunki gecen senne doğum yaptim eylulde 2900 vermistim spinal sezeryana
dilaraakbulut sedanursahin eşim az once aradi sekreter 3500 dedi genel sezeryan dedim cok 700 zam yapmaslar ondan sonra 5 dk once kadin doğum servisini aramis 3000 dedi
minigim34 Kızlar normal doğum gece olursa doktorlar herhangi bi saatte geliyor mu trabzonda bu konuda bilginiz var mi kimi yerde özel hastane olsa bile nöbetçi doktor ilgileniyormuş
Esraomer minigim34 bana bugün imperialde bi doktor gelmeyeceğini söyledi. Nöbetçi kimse o ilgilenecekmiş