Dilanurr 2 hafta oldu cok aglayinca uğunuyoo nefesi kesiliyo mosmor oluyoo baslarda cok nadirdi ama dun gece cok kotu oldu pazartesi hastsneye gotrcem boyle basina geln varmi
zelliremm Dilanurr benim kardeşim 4 aylıkken falak olmuştu uğulma geçirmiş dedi doktor. Zamanla geçti geç kalmadan götürün bence. Bazen farklı şeylere yol açabiliyor.
Yokys Dilanurr ne kadarlik bilmiyorum ama bizim 1 yaşında başladı tam ugunma ds değil sanirim morarma ve arkasndsn baygınlık oluyordu kendine gelemiyordu falan ne testler tahliller epilepsi dendi bi sonra çıkmadi vs 2 yasinda kendisi kayboldu
zhnd Dilanurr vitamin eksikliğinden olduğunu duymuştum çok geçmiş olsun zor bişey zamanla geçiyor benim kızımda da vardı çok şükür geçti
Dilanurr zelliremm kafayi yiycemm dort gozle bekledim hic bi testlwrinde bi sorun cikmadi boyle oluyo elimden bsey gelmiyoo insallah gecer ugunma esnasinda bsey yapyomuydunuz hemen kendine gelmesi icin
Dilanurr Yokys bsey yaptiniz mi ugunma esnasjnda yada ne bilim bitkisel bseymi verdinjz yoksa ilaclardan filan mi gecti
Yz_14 Yokys benimde aynı şey geldi oğlumda canım çok geçmiş olsun ilaç kullandınız mı peki epilepsi denildiğinde
zelliremm Dilanurr yüzüne soğuk su çarpıyorduk. Hamileyken belli olan bir şey değil zaten. Havale gibi aniden gelen bir şey
Yokys Dilanurr hic bir sey yapmadık aglatmamaya ozen gosteriyorduk bi de agzi acik bi şekilde aglamaya basladiginda suratina kuvvetli sekilde uflememizi söylemişti doktor onu yapiyorduk başlayacak gbi oldugunda
Yokys Yz_14 yok kullanmadim cok agir ilaclar verdiler dogru düzgün tetkikler yapmadan guvenmedgm icin kullanmadm iyiki kullanmamisim
Yz_14 Yokys en iyisini yapmışsınız Rabbim kimsenin evladına göstermesin ve kimseyi evladiyla sınamasın bi annenin en hassas noktası evlatları oluyor