Marymery49 Merhaba ben ehliyet sınav yazıldım 17 haftalık hamileyim bu süreçte geçenler nasıl yaptınız açaba risklimidir yapabilirmiyim açaba kursa gittiğim hocalar anlayışlı sürüci hizldiraklarmis benim için riskli olmasın diye
Mikmikbuk Marymery49 bişi olmaz yaparsın annem de ehliyeti aldığında karnı burnundaymış, hamileymiş bana 😊
Yagmur00 Marymery49 ne alaka onu ona nasıl baglıyorsunuz bazen cok sasrıyorım valla insanlar calısyor ediyor yanı hamıle degıl de Baska hastalık varmış gibi dawranıyor sunuz
Aysedrst Marymery49 Canım bende Yazılı sınavı geçip ara verdim bulantilardan 8. Ayimdayim direksiyon sınavına yeni gireceğim bu haftasonu🥰 zaten hamile oldugun için gayet dikkatli öğretip yardımcı oluyorlar ben anı freni bile anı olmadan yapıyorum 🤣 Sinavdada yardımcı olacaklarına eminim.İnsallah bebislerimizde bize şans getirsin alalım cabukcak ehliyeti🤲
Ccgdm Marymery49 ben hamile olduğum için hocam ve heyet bana çok yardımcı oldular sagolsunlar tek seferde iki sınavı da geçtim hiçbir şey olmaz
Marymery49 Aysedrst Evet inşallah bebeklerimiz için seneye kızım okula başlıyacak böylesi daha iyi olur inşallah tek seferde alisinuz
Marymery49 Ccgdm ay inşallah canım benim bnde tek seferde geçerim senin gibi çok stres yapıyorum daha şimdiden Hiç tecrübem yok araba sürme de kızım da seneye okula başlayınca çok gerekli olucak
Cnsymn Marymery49 ben yeni aldım hem de riskli bir gebeliğim vardi 12 Eylül de aldım. Dikkat ettiğim sürece alabilirsin.
Ccgdm Marymery49 hiç stres yapma çok rahat alırsın benimde almam lazımdı ileride çocuk için her zaman eşim olmayabilir bende çalışıyorum gidip gelmek açısından artık almam lazımdı
Marymery49 Ccgdm aynen valla doğum yapmadan alman lazım yoksa iki çocukla çok zor inşallah alırım Teşekkürler☺️