Mina69 Kızlar regl tarihi 17 mart olanlar normal dogum için gün verdi mi doktorunuz aralık kac gibi dediler acaba 🥰
fyznrilter Mina69 benimde son adet tarihim 17 mart. Bize henüz net birşey söylenmedi sadece kasım sonu aralık başı olabilir hazırlıklı olun dedi doktorumuz
kizannesi_1004 Mina69 ay ben de 27 mart ocak diye bekliyordum ama siz böyle kasım sonu aralık başı diyince bir şüpheye düştüm şimdi aralık mı olur ki acaba 😂
Vildan23 Mina69 Merhaba ☺️ Benimde son adet tarihim 17 Mart doktorum 20 Aralık olarak söyledi tahmini doğum tarihini bakalım bekliyoruz 🙈
Mina69 fyznrilter banada söylemedi doktorum uygulamada 22 aralık diyo ama sabırsızlanmaya başladım artık 🤭
Mina69 Vildan23 hayırla gelsinler inşallah ♥️🥰 bana net bi tarih söylemedi doktorum henüz merak ettim sorayım dedim
fyznrilter Mina69 Bende öyleyim yaa bir yandan heyecan bir yandan korku var ilk gebeliğim. Uygulama 82 gün gösteriyor doğuma ama ben 10 günümü saymıyorum ne olur ne olmaz belki erken gelirse diye 😅🤗🤭
Mina69 fyznrilter benim 3. Gebeligim ama sıkıldım artık dogsun istiyorum uykularım haram oldu artık 🤭😄