Ayguns Kızlar detaylı ultrasona giderken tok olmak dışında yapılması gereken bişey var mıydı ? İdrara sıkışık mı olmalıyım , normal mi ?
Yagmur00 Ayguns tok lavobaya gıt canım ben giderken cıkolata falan yemıs tim hareket etsin diye Baska bısey yok
Nurklc38 Ayguns Aç gitme canım idararın sıkışık olmasın Zaten muyane etmeden idrarını yaptırıyorlar bana öyle yaptılar 😂 umarım güzel haberlerle çıkarsın canım 🥰
Kuzeymom RumeysaNur34 evet tok olacaksın hareket li olsun herşeyi görüp incelesinler diye kendileri söylüyorlar zaten
Ayguns RumeysaNur34 evet öyleymiş doktorun asistanı söyledi bana tok gelin diye ama idrara falan sıkışık mı olmamız gerekiyor diye yine de bi sorayım dedim öyle
RumeysaNur34 Ayguns ben bilmiyordum bu ayın 18ind randevu aldım bende ama mide bulantılarım hala var sabah erken saat olacak tühh🤦♀️
RumeysaNur34 Ayguns neyse bende de bir tek salatalık domates midemde duruyor artık 2 3 tane yiyeyim öyle geçeyim sağol canım 🙏😊
fyznrilter Ayguns tok karnına. Giderken yarım saat önce bir meyve suyu bide bi tane çikolata yiyin ve idrara sıkışık olmayacaksınız diye arayıp söylemişlerdi bize bizde öyle yaptık.