sumeyraballl Kızlar gece özellikle uyurken ellerim de uyuşma oluyor buda beni uyandırıyor gece birden bacağıma baldır kısmına kramp giriyor kasılıyor magnezyum eksikliğinden mi kaynaklı oluyor henüz kontrolüme daha var 26+5
Dilara0638 sumeyraballl evet muhtemelen bendede el uyuşması yeni olmaya başladı bacak baldır kalça kasılması ağrısı vardıda uzun süredir bi kaç gün önce kontrolüm vardı doktoruma sordum magnezyumu günde 2 ye çıkar dedi
Momlife1 sumeyraballl canım benimde son aylarda ve doğumdan sonra bir kaç ay oldu çok kilo ve ödemden olmuştu carpal tünel sendromu diye geçiyor çok acı birsey uyulmadan gece uykumdan uyanırdım kızımı tutamıcam düşürcem sanırdım çok kötü bir durum bir doktoruma danış belkide bu değildir bas parlatan başlayıp 3 parmağım uyuşuyordu benim
Momlife1 sumeyraballl bacağa kramp girmesi magnezyumdan magnezyum yönünden zenginsoda iç bide ay çekirdeği tüketmenintavsiye ederim 🙏
Tugceuzun sumeyraballl kesinlikle özellikle geceleri çook fazla oluyor bazen gece kımıldatmıyorum bile
sumeyraballl Dilara0638 muz tüketiyorm iyi gelir diye ama ilaç kadar etkili olmucak sanırım gittiğimde bende doktoruma söylim kaburgalarım da da ağrı oluyor seninde oluyor mu canm
Dilara0638 sumeyraballl evet canım kaburgalarımdada ağrı var bebek kendini ittikçe oraya çok zorluyor🤦♀️
Aysedrst sumeyraballl Canım gece agliyarak uyumaya çalışıyorum aynı sikayetten doktorum magnezyumu 2ye çıkart dedi artı ödem arttığı için oluyormuş suyunu fazla icmeyede özen goster. Birde Kızılayin Erzincan yazan maden suyu var magnezyumu çok yüksek günlük içiyorum kolumuda yüksek katıyorum ben baya rahatlıyorum.
sumeyraballl Aysedrst suyu çok tüketiyorm gece gündüz maden suyunu da denim çok teşekkür ederim canm sağlıkla kavuşalm inşAllah 🤲🏻