omerim32 18+3teyiz kizimla yarın kontrolümüz var , bu zamana kadar hiç bulantı kusma yaşamadım sadece uyku oldu oda 3 aya kadardı akşam saatleri 3 5 ara si geliyordu dinlemlniyordum 17+1de kitap okurken hissettim iki dokunuş gibiydi hamililegimin başından beri kitaplar okuyorum esiminde bilgilerini ekliyorum üzerine , 18+2de dün sesli okurken kitabı kipir kıpırdı içim bi ara sola kaymış gibiydi dokununca sağ ve sol aynı değildi, 16+6da bir kayisi asermem oldu sadece iki belirti yasadim uykuyla birlikte, doktora giderken hey3candan olmali kalbim bogazimda atıyor, bir iki.gundur bacak krampim oluyor birde burnum tıkalı gibi ama oda bu hafta da normalmiş anne bebek günlüğünde de yazıyordu okuduğum kitapta da , güzel bir süreç geçiriyoruz bizde alisverislere 3 ayliklen başladık bende battaniyesini ördüm isimli kapı susu emzik ucunu yaptım terligimi tacimi süsledim anne kız bandi yaptım dekor anı küpler yaptım hem kendim cekiliyorum hemde ileride kızım buyurken kullanırım, hediyeliklerini yapıyorum makrome tüy anahtarlik güzel süreç ilerliyor Rabbim sonunu güzel eylesin hepimizin amin inşallah 😊🙏