Halide_70 Gynoferon ishal yapar mı? Sabah kalkınca rahatsızlık hissettim. 😑Kullandığım diğer demir ilacı kabız yapmıştı. Demir ilaçları hep mi böyle??
KadersizMelek Halide_70 bende bugün başlayacağım normalde vegaferon veriyordu sağlık ocağı artık vermiyor,doktorda bunu yazmış sabah akşam tok diye. Siz nasıl kullanıyorsunuz??
yas37 Benim de tansiyonumu çıkardı inanılmaz bir baş ağrısı yaptı ilacı kestik bir kaç gün bakıcaz. Hemen bitti baş ağrılarım. Demir ilacını değiştirecek doktorum
Halide_70 KadersizMelek sabah 1 aç karna kullanıyorum. Bu benim ikinci demir hapım. Önce gyno ferro sanol kullanıyordum by beni kötü yaptı.
PrensesFiona Halide_70 bende de yaptı canım. Ama ben genelde hep ishal olduğum için yani metabolizmam böyle çok da takmadım. Bol su içiyorum sadece. Su kaybını karşılamak için.
Sfm51 Halide_70 yapar canım bana ilk kabızlık yaptı daha sonra ishal yaptı ilaçtan olup olmadığını anlamak için birkaç gün içmedim geçmişti ishalim çok şükür doktoruma söyledim değiştirdi ilacı
Nur6102 Halide_70 bende aşırı derece kabız yaptı ve dışkın simsiyah oluyor kullanmayı bıraktım iki hafta geçti anca eski Halime döndüm
Ecem2501 Halide_70 bende de kabızlık yaptı mesela çok fena doktorum direk değiştirdi ferrum a geçtik sende görüş hemen doktorunla değiştirsin
Birmelekannesi_38 Halide_70 Canim ben o ilaca dün başladım gece karın ağrısı mide ağrısı ishal oldu sabaha kadar internette buna benzer bircok kişide yan etki yapiyormus
Halide_70 Birmelekannesi_38 eski demir ilacıma geçiş yapacağım. Çünkü yaşam kalitesini etkiliyor, bebeklere de iyi gelmez diye düşünüyorum.
Kurabiyecik Halide_70 kabız yapıyor canım. İshal yapan demir ilacı hiç görmedim. Gynıferon kullanıyorum kabızlıktan patlayacağım ben de
momsturk Halide_70 ishal derken bildiğiniz sulu bir ishal yok. Ama beni hep kahvaltıdan sonra tuvalete çıkartır. Bu beni çok rahatlatıyor kabızlıktan şişkinlikten iyidir