Annneeciiiikkkk Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak ben 13 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır sol kalçam ağrıyor bazen yürürken bazen yatarken sağa sola dönerken böyle değişik bi agrı giriyor sizlerdede oldu mu acaba
Hilaldemirrr Annneeciiiikkkk Normla canım benimde sol kalçam halen ağrıyor 30 hafta oldum yatakda zor dönüyorum şok ayağımın uzerine tek kalamiyorum hatta dusucek gibi oluyorum doktora sorduğumda normal dedi
Mom87897 Annneeciiiikkkk normal canım. Doktorun muhtemelen magnezyum yazıcak. Şu suya atılıp içilenlerden
Selin12- Annneeciiiikkkk o normal eğer lekelenmeniz veya kanamanız yoksa bebek baskı yaptığı için yerlestiginden mis ben bunun için kaç kere doktora gittim hepside aynı şeyi söyledi şuan 20+3 haftalık hamileyim ve halen daha aynısı oluyor
Nazlierva3535 Annneeciiiikkkk 37 haftalık oldum ve hala kalça agrılarım şiddetli şekilde devam ediyor sizin haftanızdayken başlamıştı magnezyum takviyesi alın mutlaka ilerlemesin
Llkk Annneeciiiikkkk valla benimde sol bacağından vardı ama öyle böyle değil resmen bacağımı koparasim geliyordu. Hiç test yapmadan direk magnezyum verdi içtiğim gibi geçtim kimse sorsam herkesin farklı bölgelerinde olmuş herpside magnezyum ile geçmiş bence bı sorun magnezyum kullanmak icin