esmerrmm Kizlar 2 saat sonra yola cikiyorum doguma gidiyorum suni sanci vericekler. Uyku tutmadi Cok korkuyorum bana dua edin 🤲🥺
metehaninannesiii esmerrmm hayırlı doğumların olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hafizeplt esmerrmm ay bende hiç uyumamıştım keşke uyusan sonra çok yorgun düşüyosun.. uyumaya çalış canım korkacak bişey yok bugün elbet gelecekti 🥰 doğum uzarsa sakın aç kalma güç toplanman lazım hadi inşallah çabucak doğurursun 🤗
zhnd esmerrmm hayırlı doğumunuz olsun inşallah bende son günlerim uyuyamıyorum 39+2 oldum her gün bugün gelir diye bekliyorum ama yok gelmiyor siz kaç haftalıksiniz
Hat90 metehaninannesiii esmerrmm Allah yardımcınız olsun uyumaya çalışın hurma götürün yanınızda size yemek yemeyin diyecekler ama yorgun kalıyor insan ablam yanında idi bana ara ara hurma vermişti su ile çok iyi gelmişti bir de sakin olun doğal süreç suni sancı bende aldım geçiçi doğum sonrasında hepsini unutuyorsunuz
Zeyyyn Hafizeplt amin canım inşallah 😊doktorda güzel kahvaltı yap gel dedi yanmayan midem 2 gündür bir yanıyor nasıl yicem bilmiyorum 😞
Hafizeplt Zeyyyn ben heyecandan yiyemedim sonra çok pişman oldum valla mümkün olduğu kadar enerji verecek şeyler ye yumurta kuru yemiş ye 🤭
Hanifeay esmerrmm benimde gece 23 gibi nişanim geldi sıcak bir şeyler gelmeye devam ediyor doktorum uyu dedi fakat toplasan 2.5 yada 3 saat uyumusumdur. Sabah muayeneye çağırdı bakalim ne diyecek