rukenaslan Kızlaar bugün doktora gittim 12+4 olmusuz erkege benzedigini ama yine de belli olmayacagini soyledi ilk erkek soylenip sonra degisen var mi acaba aranizda
Busra2013 rukenaslan ben banada 12 de erkege benzıo dedu 16 da gıttım %60 kız dedı 20. Haftayı beklıyorum🥺suan 17+3
hulyakeser rukenaslan 11 haftada erkek dedi biraz daha bekleyelim dedi 16 da kesinleşti değişmedi yani
Canefzaaaaa rukenaslan Bana da 10. Haftada erkek dedi. 16. Haftada ise kız dedi ama sanki pek emin değil yine de. Bende detaylı ultrasonu bekliyorum. Kız- erkek hiç önemli değil sağlıkla gelsin kuzucum yeter ki 🙏
rukenaslan Busra2013 Aaa olsun saglikli olsun da cinsiyet önemli degil ama insan ogrenmek istiyo yine de 🥲🌸
Busra2013 rukenaslan aynen benimfe evlenmeden fln hayalim bir kizim olmasiydi erkek dediginde gittim bisiler sldim oglum oglum fie sevdim gobusu kiz diince sevinemedim cunki net fgil karnimi nefesim die seviom napim cinsiyet yok😂
Busra2013 rukenaslan ne zmn ogrenıyorsunux net olarak bız ınsallah 18 ekımde 20 haftalık oluox ınsallah net ogrenırız bebegıme artık bırseyler almak ıstıyorum❤️
rukenaslan Busra2013 vallahi bilmiyorum dün 12+4 ken gittim erkege benziyor ama su an daha belli olmaz dedi diger ay gittigimde belki ogreniriz net olarak 🥲 insallah siz de hemen ogrenirsiniz ben de hemen biseyler almak istiyorum 🐥
rukenaslan Canefzaaaaa evet insan bir seyler almak istiyor ama unisex seyler de alinabilir gerci 🙈 saglikla gelsin insallah hepimizinki