Yesimiko- Melistosum alt kısım için vazelin öneririm. Üst kısım içinde mide koruyucu kesinlikle kullan mis gibi oluyor.Ben haftada bir kullanıyorum o bana 1 hafta yetiyor.
Xxxseliiiin Melistosum çaydan bile yanmaya başladı bende diyorum istersem bir kap koymayın önüme ikindi vakti ılık açık çay içtim iki bardak Allah kahretmesin hala yanıyorum ne yapsam fayda etmedi
Ece003 Melistosum mide yanması aşırı çekiyorum bende bu ara aşırı turşu ve limon yedim turşu suları içtim şimdi içim asitik bir okyanus gibi 🥲gaviscon kullanıyorum bir işe yaramadı
Deletedmom93284 Melistosum kendimi gördüm bu son bir daha yemeyeceğim diyip bal gibide yiyorum🥺 yoğurt yerseniz iyi gelir soğuk soğuk midenize
Halimea Melistosum bunu bende yapmiştım cok kotuydu 🤦♀️ne yaptıysam yanması gecmedi ,sonra mide kaldırmayınca istifa ettim🤮
Llkk Melistosum mor erik yiyin ben keşfettim muhteşem iyi geçiriyor mide yanmasını elmada ama mor erik bı başka
Arzuaksumom Hilalkorkmaz sus sus ben de bayılırım o acıya yiyorum sorun olmuyor inşallah olmaz ince çizgim acı biber 🌶 🤣
Arzuaksumom Melistosum ay o biberlere bayılırım ben de dün akşam baya abarttım çok şükür bir şey olmadı biber yerken ayran ve ya yoğurt tüket canım🤓 bak yazarken bile canım çekti
Melike0657 Melistosum ben çok severim onturşuları yiyorum ama en fazla 3 bilemedin 4 tane. Siz kaç tan e yediniz?
gokcekubra Melistosum Oo cok icmissiniz ya. Sonuç olarak ilaç bu. O zaman yediklerinizde mide asidi yapan şeylere dikkat edin derim.Sonucta ne içerseniz bebeğe geciyor
annebebek2904 Sosyalmom Kesinlikle Allah eşimden razı olsun o söyledikten sonra keşfettim harika etki ediyor 😂
Sosyalmom annebebek2904 babamın ve babaannemin çok yanar midesi bende onlardan biliyorum hele babaannem avucuna döker azıcık üstüne su tamam 😂😂