Gulsahmesut Merhaba herkese :) 26 haftalık hamileyim yaklaşık 10 gündür ellerim uyuşuyor ve bileklerimde aşırı ağrı oluyor kapatıp açamıyorum bile ellerimi.. aynı sıkıntıyı yaşayan hamişler varsa neden olduğunu ve geçtiyse nasıl geçtiğini söyleyebilir mi
MerveMustafaKaraku Gulsahmesut ben varım canım doktor magnezyum başlayınca rahatladım bi kutu bitmek üzere. Sabahları ağlayarak uyanıyodum bileklerimin ağrısından
Melike464860 Gulsahmesut bende var canimm ellerim hep uyusuk 28 haftaligim 1 aydir var ve hic gecmiyor
Elifelik Gulsahmesut cnm ben 32haftamdayım yaklaşık 2 aydan beri ellerimi çok rahat kullanamıyorum ama ilk zamanlar yaklaşık 20 gün tuvalete girerken bile eşim yardım ediyodu magnezyum kalsiyum kullanarak biraz hafiflettik bileklik kullanman gerekiyo
Gulsahmesut MerveMustafaKaraku magnezyum bana kasıklarımdaki ağrı için vermişti doktor ama pek düzenli kullanmadım 🙈 bende bi devam edeyim inşallah faydası olur
selinnsell Karpal tünel sendromu olabilir gebelerin %30 unda olurmuş sinir sıkışması gebelikten sonra geçermiş geçmezde küçük bir operasyon
MerveMustafaKaraku Gulsahmesut magnezyumu bütün ağrılarım için verdi canım kasık sırt ağrısı kasılma eklem ağrıları için verdi başladığımdan beri iyim çok şükür. Düzenli kullanmaya çalış. Bebek için de faydalı magnezyum
Melike464860 Gulsahmesut yok canim dra dedim normal dedi yapacak birsey yok dogumdan sonragecer diye düşünüyorum