DuruMeltem 53 kiloyla hamile kaldım Şuan 64üm 34+5 teyim 68 falan olsam en çok sizce kaç kilosu gider bebek şuanda 2.500 falan:) Siz kaç kilo verdiniz eğer olursa normal düşünüyorum 😊 suyu falan kaç kilo gider ki bide emzirdiğimi düşünürsek heralde çok almamışım dimi doktorda iyi dedi tek göbeğim var
Merveelisa DuruMeltem ilk gebeligimde 50 ile hamile kaldım 60 ile doğum yaptım kırkımdan sonra tartıldım gene 50 kalmıştım bu sefer inşallah biraz kalır 🤣
2inciannelik DuruMeltem ben de 54 düm öğrendiğimde 3 aylıkken 57 diye kayıtlara geçmişti doktor şimdi 65 im . 33+1 iz .
Gizem_34 DuruMeltem doğumdan 8.gün sonra 11kilo tamaen gitmişti bende 57 hamile kaldım 69la doğuma girmiştim simdi 58kiloyum
merakliblog 10 kg garanti gidiyor diye biliyoru çevremden. 3 kg bebek 3 kg eşi kan vs 3 kg ödem 1 kg da bonus😂 Ben de ikizlere gebeyim, yarın tartılıcam. Şöyle bi 15 kg versem süper olur doğumdan sonra şimdi 23+5, 66 kgyum
Sosyalmom İlk hamileliğimde 6 kilo vermiştim doğumdan sonra hiç gitmemişti bakalım inşallah bu sefer gider bu hamileliğimde 1,5 kilo aldım
lentil Gizem_34 ayyy şuan özendim çok sana. Normal doğum mu yaptn peki. Bende 57 ile başladım şu an 34teyim 65.5.kaçla kapatırım belli olmaz tabi ama. Diyet fln yaptn mı 11 günde çok iyi ya
BusrAras- İlk kızımda 58 le hamile kalıp 67 ile dogurmustum bir hafta sonra 57 düştüm on kilo gidiyor hemen 😊
Rabia64 DuruMeltem hamilelikte 15 kg aldim dogumdan çıkıp eve gelince 4 5 kg anca gitmis zaten cocuk 4 kg a yakındı ben cok şaşırdım sonra zamanla odemler gitti daha sonra spor la diyetle verdim geri
ebru23 DuruMeltem ben 62 ile hamile kalmistim ilk dogumda 72 ile doguma girdim dogumdan ciktim eve geldim bir gun sonra 66 kiloydum
gmzns DuruMeltem 56 yla hamile kaldım 77yle doğuma girdim doğum yapalı 66 gün oldu şimdi 61 kiloyum 16 kilo gitti ama ödem çoktu bende
anne_2 DuruMeltem ilk bebeğimde 65 le hamile kaldım 78 ile doğuma gitmiştim çıktığımda 68 kiloydum ama sonra 77ye geri çıktım 😁 şimdi ikinci gebeliğim 70le hamile kaldım şu an 11 haftalık 68 im 🤣