Esraozgen Kizlar aranizda mutlaka sigara kullanan vardir kim ne kadar iciyor doktorunuz bu duruma ne diyor 🤔
nvn-mutlu Esraozgen doktorum günde 5 taneye kadar izin vermişti eskiden bir paket içen birisi olarak şimdi hiç içmiyorum çok şükür 🤲❤️💙
Nutellaaaa Esraozgen bi hafta öncesine kadar günde 2 tane içiyordum ama tamamen bıraktım darısı başına ❤
Sarikan93 Esraozgen benim doktorum bana dünde 5 taneyi geçmicek demişti ama ben 12 yıldır sigara kullanmama rağmen direk bıraktım bıraktığım günden beride ağzıma sürmedim
nvn-mutlu Esraozgen yooo hiç tiksintim yada mide bulantısı yaşamadım çok şükür azalta azalta bıraktım çok şükür 🤲 bunu çok düşünüyordum sigara ve kahve bağımlısı biri olarak hiç bırakamam zannediyordum ama çok şükür bıraktım 🙂
Esraozgen Benim ikinci gebeligim ikisindede cok dua ettim allahim bi bulanti tiksinme verde birakiyim şu illeti diye ama ikisindede hiiiicccc tiksinmedim aksine ustune dustum
bbbusrra-1 Esraozgen eskiden günde 1 paket giderdi şimdi hiiiç çok nadir 1-2 tane olmuştur 6 ay da ama canım çok istttiyo🙇🏻♀️🥶