Ceylanarsln Merhaba bende 35+2′im biraz yuruyunce hemen kasiklarimda bur agirlik oluyor sanki saatlerdir idrar tutmus gibi yurumekte zorlaniyorum benimde bebegim biraz iri ve suyumda fazla ama nirmal dogum olabilir dedi size neden sezeryan onerdiler
Gizumm Deniz59 benim doktorum 34 haftadan itibaren hurma ye dedi ilişkiye de devam dedi yasaklamadı yürüyüş ve perine masajını da önerdi adaçayı iç dedi
Zeynep9120 Deniz59 yapmıycaz cnm valla heryerm kopuyo agrıdan onlarıda yparsam kalırım ortalıkta bebıs gelmıyosa sezeryana alsın ben napim🤣🤣
Deniz59 Zeynep9120 bana deseler egzersiz yaparsan 2 hafta sonra bebek gelecek tamam dedim hemen egzersiz yaparım 😁
Shnern Deniz59 ben 36 da hurma günde 1 yege başlayacağım 37 de 3 38 de 7 inşallah böyle gideceğim .. şuan daha 33+2 il bide squat 36 da başlarım diye düşündüm gecmi kalırım bilmiyorum yururuse başladım şimdiden yavaştan yokuş cikiyorum
Mehtap23 Busraya benimde ağrım sızım çok var arada geliyor ama yinede çok kötü. Nstde sancım hep çıkıyor doktor artık gelmek isterse durdurmayacağız dedi ama daha erken ya 35 haftalık bir iki hafta daha dayanabilse çok iyi olur ya🤔 hep yatıyorum bakalım nereye kadar gidecek . 29 uncu haftadan beri gelmesin diye dikkat ediyorum bunhaftaya kadar geldik.🤔
Momzie Bende bugün 36+0 oldum 21 ekime sezeryan günü almıştık ama bugün kontrolüm vardı rahim boyu kısalmış daha erken gelecek gibi duruyor dedi dr suyun gelirse hemen gelirsin dedi. Kilosuda 2827 gr olmuş iyi mi kızlar sizce
Mehtap23 Momzie özelemi gidiyorsunuz devletemi ben devlete gittim gün vermiyor ne zaman bebek gelmek isterse diyo sezeryana gün verilir normalde bildiğim kadarıyla ama 🤔
Momzie Mehtap23 özele gidiyorum evet sezeryan da gün verilir ama devlette nasıl yürüyor sistem bilmiyorum maalesef
Mehtap23 Momzie bende Devlette nasıl oluyır bilmiyorum ya. Olmadı özele giderim 🤔 çok karışık bi sistem
Hilal_cskn38 Deniz59 bende 36+3 bugün kontrel vardı ilişkiyi yasakladı bi sorun yokmuş 40 haftaya kadar bekleyeceğiz normal doğum dendi
mercanmeb Ayse6058 oy maşallah kuzum benim tontik bebek olacak demekki benim 34.haftada 2780 gr dı doktorum 10 gün önden gidiyor diye diye korkutuyor beni böyle giderse normal doğuramazsın falan diye. Pazar günü 36 haftalık olacam salı günü randevum var tedirginim 3 kiloyu geçti büyük büyük ihtimal
sedanursahin Mehtap23 benimde erken dogum riskim var 37 dolsa diye dua ediyorum surekli yatış yürümek bile yasak😆
Mehtap23 sedanursahin aynen bende ya yürümek bile yasak ama bi oğlum var ve mecburen ayaklanıyorum dikkat ediyorum ama kalkmasamda olmuyır . Şimdi montu yok almam lazım babası burda değil götürüp mağazada almalıyım ne yapıcam bilmiyorum nasıl gidicem gitmesem olmaz yağmurlar soğuklar başladı. 🤦♀️ Bir hafta daha idare etseydim bari.
sedanursahin Mehtap23 aynı canım emin ol mecburen ayaklanıyoruz yatmakla olmuyor ev işi bakıyor gözlerine yap beni diye 🤣
Sedacannn a_burcu_bur evet makat gelişli yüksek ihtimal dönmezse sezaryen olucam ama stres yapmıyorum nasıl gelmek istediğini kendi seçer demişti doktorum şuan o durumdayım bnde