Elif1608 cennetkokulum_ 30 haftalık olduk🌺 saat 3 den beri uyuyamıyorum, sanırım bu dönemin en kötü yanı uyuyamamak🤦🏻♀️ Uykusuzluktan halim gücüm kalmıyo ama yinede uyuyamıyorum, umarım sizin öyle olmaz ama bu dönemin en belirgin özelliği uykusuzluk 😢
cennetkokulum_ Elif1608 malesef benim de bacak kemiklerim ağrıyor özellikle geceleri dönerken vesaire çok kötü oluyorum ve uykusuzluğa sebep olabiliyor alışmaya çalışıyoruz işte bu yüzden boşuna cennet annelerinin ayakları altında dememiş peygamber efendimiz 🤭🥰
alparslanannesii1661 32 den bildiriyorum gelme😂 inan 2.nci trimesteri oyle özlüyorum ki ben prensesmisimde haberim yokmus simdi aksam isten geliyorum aski memnu nihal gibi yataktan bakiyorum agrilardsn😂
cennetkokulum_ alparslanannesii1661 😅😅😅😅kız az kaldı ya 32 ye surda 5 hafta sonra adım aticam ama ağrılar konusunda haklısın canım geçen haftadan başladı ağrılarımız
2melekannesi_ cennetkokulum_ ayy biz de aynı 27+0 günden güne büyüyoruz çok mutlu oluyorum😍 sağ salim kucağımıza da almak nasip olur inşallah 🤗 3.trimestera karşı biraz önyargılıyım ama herkes başa dönüyorsun diyor şikayetler artıyor falan diye ama bakalım nasıl geçecek😅
cennetkokulum_ 2melekannesi_ amin canım inşallah annelik kolay değil tabiki yeter ki bebisler sağlıklı hayırlı olsunlar en rahatı 2.trimester dönemi evet balayı diyorlardı boşuna dememisler 😅