Melistosum Bebegim_2021 Evet canım maşallah 🧿🙏💙 suyumda fazla ama rahimde kisalikta var biraz nasıl olacak bilmiyorum
S-e3506 Bebegim_2021 ilerde daha çok ağrın olur hatta yatamazsin ben uyuyamazdım bacaklarıma kramplar girerdi
Bebegim_2021 Melistosum rabbim yardımcımız olsun inşallah bende 24+2 gitmişdim 755 gr Dı küçükmü acaba 🤔
Melistosum Bebegim_2021 hayır olması gerektiği gibi benim su’yum fazla o kiloda biraz yaniltabilirmis bide ben 1.85 eşim 1.94 eşim 120 kilo ben 73 yani iriyiz. 😀 Bebekte iri olması genetik dedi doktor normal yani
Bebegim_2021 Melistosum 😆 canım ya bende 75 ile hamile kaldım şimdi 80 olmuşum Bi güzel de kilo aldım boyum 1.69 eşim 1.87 🙈 ozaman bizimki normal
S-e3506 Bebegim_2021 sen bir doğur o zaman daha zor uykusuz geceler annelerimizi şimdi daha çok anlıyoruz değil mj olsun güzel yanlarida var 😍
Mrsdettr Bebegim_2021 bencede canım sonra haber ver olur mu merak ederim 🙏 inşallah enfeksiyonun yoktur 💞
Melistosum Bebegim_2021 Normal canım benm nenek 26 haftalık gibi o zamanki kilosu ile uyumlu yani bebeğin haftasına göre bakıyorum internetten sen 24 haftalık bebek kaç gram olur yaz bak
Bebegim_2021 Melistosum evet şimdi baktım canım maşallah diyelim yawrularımıza rabbim sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin rabbim kucağımıza 🤲😘
Hsrt1 Kizlar bende 25+3 um. Bugun bebek toplasan 10 kere hareket etmemistir beni tedirgin ediyor. Bebeginizin hareketleri duzenlimi?
Bebegim_2021 Hsrt1 canım hareketleri iyi ama bazı bebeklerin harekleri yavaş olur ve fazla hareket etmeyi sevmezler diye duydum ama senin için rahat olması için yinede Dr görün istersen
Hsrt1 Bebegim_2021 yani bugue kadar cok hareketliydi ozellikle sabahlari ve geceleri. Bu gece bir kere hissettim baska yok. Sabahda hic hareket etmemisti. Gun icinde varla yok arasi bi kac kere iste. Tedirgin oldum. Sabah doktorumu arayacagim galiba.