Superisi_34 Fazlaca kafaya takmaya başladm doktorada hiç sormadım ama sol tarafa yatmak gerektiğini çok duydum ama yatamıyorum yani yatıyorum ama sağ tarafımda daha rahat ediyorum . Acaba çok mu etkiliyor soran var mı doktoruna ? ()17. hafta)
UmayGul Superisi_34 sag sol fark etmez sadece solda vucuda daha az yuk geliyor daha iyi oldugu soyleniyor ama fark etmez sureklide sola yatsak cururuz zaten☺️
Mujde0808 Superisi_34 ben iki ayri doktoruma da sordum hatta birisi docent saga da sola da yatilabilir dedi saga yatmanin bebekle pek alakasi yokmus sadece kan akisi azaldigi icin doktorum sen baygınlik geçirebilirsin dedi o kadar :)
Deniz59 Superisi_34 25. Haftadan sonra sola yatmaya çalışın diyolar ben hep dönerek yatıyorum 36 haftalığım hep sola yatmıyorum
bebegimizibekliyoruz1 Superisi_34 yüzüstü uyuyamayan ben 18.haftamda artık hamile yastığı aldım hep soluma yatıyorum eskiden gece eşim 5 6 kez uyanıp beni çevirirdi şimdi bi kez anca çeviriyor o yastiktan beri 27.haftama geldim tepe tepe kullanıyorum
Busragonullu32 Superisi_34 soluma yatmaktan kolum değil omuzum ağrıyor artık 😀😀 Sol a yattiğinda kan akışının daha iyi olduğunu duymuştum ama her zaman da sol a yatilmiyor Sağ sol fark etmez daha haftan erken ama ilerleyen zamanlar da yüz üstü ve sırt üstu yatmamaya özen göster
Ozlem2206 Superisi_34 göbeğin büyüyene kadar yüzüstü bile yatabilirsin sen hangi pozisyonda rahat ediyosan en sağlıklısı odur canım zaten ilerde bebek büyüyünce rahatsız oldumu sanada sinyal veriyor 😊
Superisi_34 Deletedmom27272 ya Allah razı olsun süper oldu bu video çok da severim bu doktoru sağolasın
bebegimizibekliyoruz1 Superisi_34 Yok kız benim eşim deli dana gibi yayılır yatakta bizde yatağa koymadan eşim dedi direk ben salonda yatayım tüm yatağı kaplıcak heralde diye 😂 sonra bi koyduk yatağın çeyreği düşün anca kapladığı alan ben e bebekten aldım beyaz üstü gökkuşağı bulut deseni var yer kaplamıyor diğerlerini bilmiyorum
Xxxseliiiin Superisi_34 benim eşimde bir ucuna sarılarak yatıyordu benden çok sıpa faydalandı sonra baktım anam daraldım o bir yerde kaldırdım dedim gel Kocacım sen sırt üstü yat ben seni kullanayım yastık niyetine öyle kaldırdım yerimiz genişledi 😂😂 kocam yüzünden kaldırdım yani
llFatma Superisi_34 ben solagim hep sola yatarım gebelikte de sola yatilmasi gerekmiş istesem de sağ veya sırt üstü yatamıyorum sola hep yatıyorum