Acemi_anne61 Melistosum 😂😂 bende cok seviyordum ama rahatsız olduğum icin yatmak istemiyordum şimdi rahat bir uyku çekersem sizi hep anıcam 🤭 midem yanmıyor Allah’tan sadece aşırı acıkma hali var. Geçmiş olsun mide yanması gerçekten rahatsız edici
Melistosum Acemi_anne61 Ay inşallah rahat edersiniz çok sevinirim valla yardımım dokunursa 🙏 benide su yastık kurtardı bacak arası bel ağrısı çekmedim ama benm göbek çok büyük artık zorlanıyorum
Melistosum Acemi_anne61 Ay inşallah rahat edersiniz çok sevinirim valla yardımım dokunursa 🙏 benide su yastık kurtardı bacak arası bel ağrısı çekmedim ama benm göbek çok büyük artık zorlanıyorum
Acemi_anne61 asliucy evet ya hamilelik boyunca rahat yatılmıyor gerçekten haklısınız idare edicez olabildiğince
Acemi_anne61 Melistosum hamile yastığında neden rahat etmediniz herkes cok övüyordu 👀 kaç hafta kaldı doğuma
Melistosum Acemi_anne61 Ya ince geldi bana bide kısa geldi döndüğümde falan habure oynadı dizlerimin orda bitti yastık boyum 1.85 bana daha uzunu gerekliymiş yani 😀 bide dediğim gibi inceydi sevemedik birbirmizi 😀
Melistosum Acemi_anne61 evet ya daha rahat valla oburkuyle kavga ediyordum resmen eşim bile dedi bu ne ya solucan gibi at şunu diye hahaha 😀
momsturk Lyra hatta eşime diyorum çocuk yolu şaşırdı galiba diye 😂😂 sizinki de pozisyon aldıkça totoyu rahat bırakır 🙈
Acemi_anne61 Lyra siz ne sordunuz olay nerelere geldi kusura bakmayın 🤭 teşekkür ederim bilgilendirici bir post oldu💓
Melistosum Acemi_anne61 vallahi solucan gibi kivrildik durduk 1 gün yattım yatmadım attım bı köşeye 😀😀
Zehraasimay Evet bendede öyle oluyor bende çok şaşırıyorum şuan 31+5 ama bebek hıçkırdıgı için öyle oluyor diye biliyorum