Aszey2012 Kasım da doğum yapacak anneler hazırlıklarınız tamam mı hastane çantası hazırlamaya başlamalımıyız artık ?
Leylosacl Aszey2012 henüz yeni alış veriş yapiyorum Kasım 13 veya 14 sezaryen tarihimiz Bende hazırlamak istiyorum ama erken mi bilmiyorum
S02_ Aszey2012 alışveriş bitti henüz çanta hazır değil 🤦🏻♀️ Ev temizliği bebeğimin kıyafetleri çanta ooo çok işim var 1-2 hafta işinde başlıcam nasipse 🤰🏻
Suhedaaaa1234 Benimde kasımın 4 sezeyan dogumum olacak inşallah herşeyim hazır hastane çantası bebeğin kıyafetlerini de yıkadım ütüledim ☺️
Aysencanbay9595 Aszey2012 BEnde kiYafeTleri yıkadım ettim ama hazirlamadim pazartesiden baslicaz kış temizliği doğum temizliği ypicaz çantamida haftaya cuma günü hazirlicam nasipse normal doğum çünkü ne zaman geleceği belli değil 🥰🥰 son 45 gun
Melek3 Aszey2012 çocuk için herşey hazır kıyafetleri yıkandı utulendi ama kendim için hazır değilim hastane çantası olarka bir çantam yok halen
Delicesareti Kızlar ya bişi sorucam ben bebek eşyalarını anne bebek bakım çantasına koysam kendi eşyalarımıda orta boy valize koysam olur mu hepsi bir valize sığmıyo çünkü iki tane valizlede gitmek istemiyorum tatile gider gibi😂
Smyrna Aszey2012 valla ben hazırladım her şeyimi temizliğimde bitmek üzere ben biraz tedbirliyim erken olsun eksik olmasın kafasındayım 😂
citlenbigim2212 Aszey2012 alışveriş tamam kıyafetler yıkandı ütülenip çanta hazırlayacağım doğum temizliğini de eşim ayın 20 sinden sonra yapacak kasım 26 görünüyor tahmini doğum tarihimiz🤗