tugcengizzz Tulaytemurxx sabir bugünlerde gecexek de kolay anne olunmuyor de. Ben hicbir care bulamadim 38 haftalik suan benim bebegim 30 haftadan beri ayni durum.
Mujde0808 Tulaytemurxx benim de oyle 32 haftalik ama gerildigi zaman hareket etsem aglaya ağlaya hareket ediyorum Allah yardimcimiz olsun
Pelit7 Tulaytemurxx beeen özelikle hareket ettiğimde çok oluyor ama benim bir de miyomlar var onunda çok büyük etkisi var gerilmede bebek ittiriyor
angime Tulaytemurxx 39. haftadayım. Karnımı bazen patlacak kadar geriyor. Genelde günğn her saati bi de kasıklarıma da baskı uyguluyo, leğen kemiklerim birbirinden ayrılıyo bazen. İnanılmaz bişey. Son aylar kolay değil derlerdi, haklıymış anneler
Fatmelif Tulaytemurxx aynı haftalardayız sizinle benimde aynı hep bı gerilme kasılma hiç uyku uyuyamıyo insan bi ayakta tuvalette tabi 🤭 geçici neyseki önemli olan çocuğumuzun sağlıkla gelmesi Allah bütün annelere sabırlar versin 😍😍🤲🤲
momsturk Tulaytemurxx bem devamlı aleovera jel sürüyorum. Ama bu aralar ben de dayanamıyorum. Bugün duştan sonra vazelin sürdüm çok iyi geldi. Zaten o da fayda etmeseydi zeytin yağı ile yağlancaktım 😂😂 33+5