gunesveguney Ece003 ilk karşılaştığımda bende aynı şoku yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum ahahajajajaj 😂😂😂 korkma kuzum Demir ve vitaminlerden oluyor
Ece003 gunesveguney evet beynim bir an kendi kendine ağrılar üretmeye başladı 🤣normalde zaten 6. Haftadan beri kusuyorum bu günde kustum bide diyorum kendi kendime tüm belirtiler var nasıl anlamamışım diye ()kan ve kan kusma hariç)
Slcngz Mide kanaması geçirmiş biri olarak söylüyorum dışkı siyah ve sıvı halde oluyor ishal şeklinde tabi buna inanılmaz bir ağrı eşlik ediyor
Ece003 Slcngz ağrım yok çok şükür ama tam dediğiniz gibi bir dışkı söz konusu oda Demir ilacındanmış sanırım 2 gün oldu başlayalı
Ftsclskn Ece003 Doktorum Decavit vitamin verdi ondan sonra benim de öyle oldu. İnternete bakıp strese girmiştim sizin gibi ama hapın içini okuyunca ve doktora sorunca rahatladım 😌
Semy Ece003 evet o yapıyor korkmayın. Burdaki herkes siyah yapıyor 😂😂 ben daha önceden tecrübeliydim saçlarım dökülüyor diye kullanıyorum hamileliktede demir ilacına başlatınca aha dedim siyah yapıcaz yine 😂