Merve2234 Bu aralar herkes hasta valla korkuyordum sabah kalktım hiç enerjim iştahım yok suan dada öyle halim yok pek ıhlamur içsem olur mu yada iyi gelen ne olur kızlar
MiniMiniKus Merve2234 Bende akşam hapşırmaya basladım hasta olacağım gibi 😣 Hemen ıhlamur yaptım içtim limon sıkarak sizde deneyin bence Önlem almak şart
Edaylmzz Merve2234 Bizim sınıfta da her hafta 3 4 kişi grip oluyor ödüm kopuyor artık bende olursam diye zaten normal de zor atlatıyorum 🤦♀️ Bu aralar Allahtan korona varda hasta olanlar gelmiyor en azından diyesim geliyor nerdeyse 🥲
Beyza00_ Merve2234 benimde görümcemle kızı grip olmuş yarın belki gelirler inşallah gelemzler diye dua ediyorum 🤷🏻♀️ bide şakasına diyor kızı yarın gelip pazar gününe kadar sende kalsın diyo gelsin demedim ama gelmesin de diyemedim inşallah dediği gibi olmaz
fdmnzl Merve2234 bitki çaylarını doktorlar ve hamile diyetisyenleri önermiyorlar. Ben de bi ara çok fena grip olmuştum baya araştırdım o süreçte ondan biliyorum. Limon yiyebilirsiniz onun yerine. Ballı süt falan için vücut direnciniz yükselsin