bebegimizibekliyoruz1 incisu ilk zamanlar ödem gidiyor her zaman çünkü en kolay ve fazla olan o ödem gittikten sonra yağdan gitmesi gerekiyor o da biraz zorluyor ama iki kilo versen bile ciddi fark ediyor yağdan verince
incisu neslihanturkdemir 🤣 ah canım benim takma diyeceğim ama yatarak geçiyorsa normal neden yatarak geçiyor bu arada bi sorun yoktur umarım
neslihanturkdemir incisu 22.haftalıkken erken doğum riskim çıktı ve serklaj operasyonu geçirmek durumunda kaldım 😔 o günden beri mecburen yatarak geçiriyorum hamileliğimi 🥲 doğuma kadar böyle devam canım. İştahta çok açık maşallah 😅
DefneRana incisu ilk bebeğimde 72 ile hamile kalmıştm 85 ile doğuma girdm eve geldiğimde 74 kiloydm inşallah bundada öyle olmasını ümit ediyorum 😂😂
bebegimizibekliyoruz1 incisu onları evde bilmeden de yapsam o kiloyu verirdim çok farklı bişey ya da bilmediğimiz şeyler söylemiyorlar sağlıklı beslen bol su iç hareket et
incisu Mom87897 nasıl doğum yaptın peki normal mi oldu çok kilo alırsan normal yapamazsın dediler banada
Mom87897 incisu normal doğum yaptım. 65 le hamile kaldım. 89 la doğuma gittim. Doğumum zor olmuştu 🤦🏻♀️