Sumeyye34- Erkeğe benzettim canım popo havada benimki de böyleydi. En tatlı meraklı bekleyişler rabbim en hayırlısını versin.. hepsi cennetten melek😍
Mynbsra Sumeyye34- evet evet canım öyle çok çok güzel duygu😍😍 doktorumuz söylemedi diğer kontrolde soylucek bende tabi merak sardı 🤗 tabi biz bide eşimle ilk günden beri erkek hissediyoruz. Ama en önemlisi sağlıklı olsun hiç farketmez 🌼
Mynbsra Bebek61 Resmi ben telefondan çektim birde yattigim yerden 🤣 ultrason kağıtlarında sırtı dönüktü bize ilk başta
Mynbsra Bebek61 siz kaç haftaliksiniz. Bizim de bugün kontrol vardı ama bizimki Nazlı göstermedi kendini yarım saat sonra tekrar doktorun yanına girdik şekerli şeyler yiyip yok çok zorladı bizi 🤣
Mynbsra Bebek61 maşallah sübhanallah 😍 ben hiç anlamıyorum ama biz beklemede kalalım bidaki kontrollerde yazalım sonuçları 🤣
Mynbsra Bebek61 yazamadım canım ya aradan zaman geçti zaten salı öğrendik bizde. Erkek bebeğim 😍 hayırlısıyla kucağımıza alalim inşallah
Mynbsra Bebek61 göstermedi kendini doktorda emin olamadi o yüzden diğer kontrole kaldı 🤗 o yüzden yazmadım sizede ayın 20. Sinde tekrar . Siz gittiniz mi
Merve1708 Bebek61 kaçıncı haftada söyle di benim de söyledi ama 12+5 tık yanılma olur diye korkuyorum
Bebek61 13 haftada tahmin yaptı 17 de kesin dedi.Ama evet sizinki de suan tahmindir yanılma da olabilir doğru da çıkabilir :) Merve1708