Belguzar123 Merhaba hanimlar beta hcg de kucuk 1 ne anlama geliyor bilen var mi cok sacma ya doktorum sadece kucuk bir dedi sonucum be dedim kucuk bir dedi ben bişe anlamadin
Belguzar123 ogluileannesi hmm peki doktorun eyer adet olmasaniz 10 gun sonra yine goruşelim dedi acaba bişeyden mi şupelendi
Belguzar123 Tomrishatun hmm peki doktorun eyer adet olmasaniz 10 gun sonra yine goruşelim dedi acaba bişeyden mi şupelendi
Belguzar123 Hanzademerve hmm peki doktorun eyer adet olmasaniz 10 gun sonra yine goruşelim dedi acaba bişeyden mi şupelendi
Belguzar123 Lila_- hmm peki doktorun eyer adet olmasaniz 10 gun sonra yine goruşelim dedi acaba bişeyden mi şupelendi
Lila_- Belguzar123 sanmam şüphelendiği birşey olsa söyler tekrar gebelik var mı diye bakacaktır büyük ihtimal
Belguzar123 Lila_- dogru söylüyorsun ama bu ay okadar cok hamile olmak istiyorum ki kendimi bir turlu inandiramiyorum hamile olmadiğima
Buseeeec Belguzar123 aynı durumu bugün bende yaşadım canım doktorum adet görmezsen 1 hafta sonra tekrar görüşelim dedi benimde beta hcg düşük geldi inşallah bize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım 🙏🏻🍀
Lila_- Belguzar123 Allah gönlüne göre versin inşallah canım stres yapma Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah