Alka Ben hamileliğimin son 4.5 ayı Çam sakuraya başladım özelde ki doktorum yönlendirmişti. Cok ön yargı ile başladım hiç istemiyordum Allah biliyor yani bir cok da son zamanlarda olumsuz yorumlar okuyordum ama bin şükür özelden daha iyiydi diyebilirim ben cok memnun kaldım.Dogumda son dakikaya kadar refakatçi yanımdaydı. Kendi odamda dogum yaptım ne bebek ne ben başka odaya hiç alınmadı herşeyimiz kendi odamızda yapıldı. Doktor günde 1 defa kontrole geldi dogumda ebeler vardı. 22 saat suni sancı cektim sabahları 2 saatte 1 kontrole geliyorlar gece 4 saatte 1 alttan muayeneye gelıyolardı. Benım son 3 saat sancım suyum acılmam bir anda oldu. En son öğlen 3 de 4 cm Di acıklogı sonra 6:25 de bebek gelıyor diye bagırdıgımı hatırlıyorum hemen 2. Ikınmada balık gibi geldi zaten. 🤭 Ne ebeler ne hemşire ne diğer personel şerden hiç olumsuz bişey görmedim yaşamadım. Saeece benim için dikiş atılması bir travmaydı. 😟 İğne vuruyorlar ama hissediyorsun birde 2 saat sonra kontrole geldiler 2 dikişlik yer acık kalmıs tekrar dikicez dediler unuttular 5 saat sonr a geldiler dikmeye ve o zamana kadar iyice uyusukluk gecmişti 2 dikişi direk attılar benim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen 1 saat ağladım canımın acısından 😔 hala korkuyorum 17 gün oldu kontrole gitmedim 10 gün sonra gel demişlerdi. 12 ekime randevu aldım zamana gecsin biraz iyileşsin diye. Dikiş konusunu saymazsak herşey olumluydu 💫🙂👍