Gizem5901 Merhaba ben suan Tekirdağ da yasıyorum ama dogumum adana da olcak hangş doktor ve hastaneyi önerirsiniz ve dogum fiyatları hakkında bilginiz varsa fikrinizi alabilir miyim.
Aycaaa571 Gizem5901 Adana Şehir hastanesinde Neşe Yücel var çok iyi bir doktor öneririm bende kendisinde doğum yapmayı düşünüyorum
Mervesude01 Gizem5901 Özel Adana Algomed Hastanesi Özgür Kayaselçuk mükemmel bir doktor. 2.500 e yapiyormus doğumu şimdi geçen yıl 1.500 milyardi. Ama gerçekten değer …
Gizem5901 Aycaaa571 ilgileniyor mu ve de dogumunuza o girmeyebilir diye biliyorum nöbetçi kimse o doktor yapıyormuş devlette
Eminesaric Aycaaa571 randevuları nasıl acaba sıra bulunuyor mu bende şehir Hastanesi’ne gitmeyi istiyorum ama iyi bir Dr arıyorum
Nghn_ MelekMervertlek bende medline hastanesine gidiyorum ama bana dogum ucreti 1 eylulden itibaren zam geldi 7 bin tl dediler 🙄
Gizem5901 Aycaaa571 normal dogumda gece vakti sancınız tutsa cıkıo evinden gelmez bence 🤯🤦♀️ Kim nöbetçi ise o girer .
Nghn_ MelekMervertlek Hayir eray memece gidiyorum ben. Bugun sordum sadece dogum ucreti 5 bin tl oda parası, anestezi ve diger tahliller toplamı 7 bin küsur gibi bi fiyat cikti. Muayene ucretleride 215 di 265 oldu eylul itibariyle